Biri Sizi Gözetliyor :D

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839

Forumumuzun ünlü adminesi @nk83 'ün mutfakta ne kadar başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz..Ve o bugün bir ilke imza attı ve yaptığı dondurmayı beyaz saraya gönderdi ilk tadına bakan ise başkan Obama oldu..Tebrik ediyoruz Nkyı

kedisi Behlül havalarında sıcaklaması ve forumdaki bayanların yoğun ilgisi sebebiyle zafiyet geçirdi.Panikleyen bitterim onu koşarak alandan uzaklaştırdı @bitter_im

@Fındık Kurdu bitterimin özel ricası ile zorda olsa behlüle bir kaç saatlik bakmaya razı oldu fakat kedilerden hiç hazetmeyen fındık kurdunun gelen gizli kamera görüntüleri kan donduran cinsten

@esmeryarim evinde yaptığı geleneksel hanımefendiler gününde misafir çocuklarının hüsranına uğradı elindeki kolayı yere düşüren N.A ya annesinin azarlaması üzerine esmeryarim şöyle bir tepki verdi

- Ya canım kızma kaza tabi olur böyle şeyler dedi.

@sıladayım bu sıralar hanımefendinin elimaşalısı olarak bilinen hatunemiz sokaklarda da boş durmuyor Hanımefendi semtinin en gözde mekanında bir mağazada geleni geçeni korkuturken görüldü..Neden bunu yapıyor kendisine soruyoruz ?

Bir @Fındık Kurdu vakası daha aldığımız bir istihbarat haberine göre forumu ele geçirip yönetenecek kişi olmak istediği haberini aldık..Hatta provalar yaptığını adeta kraliçe gibi giyinip hazırlandığınıda duyduk işte bir ispat.

Evet Hamişlerimizden @htc_ doğum öncesi bilgi almak için danışmana gitti.Htc'mizin soru bombardımanına tutulan doktor bay x. Daha fazla dayanamarak aşırı çikolata yüzünden fenalık geçirdi..Htc ye durumu anlattığımızda ki ilk tepkisi bana ne be oldu..

@datlu sapuk oyunculuğa hızlı adımlarla ilerledi.İlk hedefinin muhteşem yüzyıl gibi bir dizi olmasını ve sultanın kendisi olmasını ve yüzlerce haremi olmasını talep etti..Hatta sülümanın yerine beni alın demeyide unutmadı.Tabi haberi alan Sülümanımızın tepkisi içler acısı

@nk83 sonunda hayaline kavuştu.Yazdıkları hikayenin dizi olması için ünlü yönetmen d.c teklifte bulundu çıtır mı çıtır bal gibi kızımızı başröle alacağını ünlü oyuncu selçuk yöntem ile sevgili olacağını söylediğinde sayın yöntem şaşkınlığını gizleyemedi

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
@Deokman şimdi açıklıyorum, haketti doktor ama.:sinirli: adam gibi ,erkekçe cevap verecekti bana :kizginasli: ilk gebeliğim merak ediyoruz hepsine cevap vercekti , kendisi fenalık geçirdi ben boğmadım ya :böö: yemeseydi o kadar çikolata :hihh: :gulbis:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Hepsine bayıldım :kahkaha:

Dean'ım orada tıkınıyor yine afiyet olsun htc'nin soru bombardımanı ile fenalık geçirtmişse yarasın oğluma :ko

Beyaz Saray'a göndere göndere dondurma mı göndermişim ayol insan bir tepsi baklava yollar değilmi rezil olduk cümle aleme

Aaaay Selçuk Yöntem'li olan haberim çok fena :nazo: hangi hikayemde oynayacak acaba inşallah G.Gölgesinde'dir ondaki çift bir türlü kavuşamıyor sadece bir sahne var onuda iptal edersek isabet olur benim açımdan

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839

Artık Sokaklarda da gezilmez oldu @gül JİYAN IMIZA laf atan amca bunun en bariz örneği oldu.Forum sokaklarında dolanan 70'lik zengin dedemiz yanındaki şoförü ve son model arabası ile foruma gizli bir şekilde sızdılar ve gözünü @gül jiyan a takan dedeyi @nk83 hasar görmeyecek şekilde postaladı :D

Bu @nk83 hiç boş durmuyor tasarım harikası ürünleri piyasaya sokuyor.Bu seferki tasarımı ise diğerlerinden çok daha ses çıkartacak gibi..Artık herkesin bir ayakkabısı olacak hemde kendi kafasını taşıyan..Hatta bir slogan bile buldu.. AYAĞINIZI KAFANIZA GÖRE UZATIN.

Evet bu @htc_ mizin 9. doktoru bakmayın böyle durduğuna geçirdiği kısa dönemlik bir şok..Htcmiz tıp dünyasında büyük yankılar uyandırıyor bakalım diğer doktorlarımız da hangi durumlar söz konusu olacak.Saygılar. :D

@bitter_im için ağlayan 1099. genç tehlikenin farkındamısınız nesillerini tüketen Bitter_im virüsü dünyada erkekcik bırakmayacak hepsi ayrılık kahrından ölüp gidecek..Lütfen yayalım bunu ve hemen önlem alalım..:leosupi:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
@Deokman bak kuzum kaşınıyorsun açığa vurma beni sağlık bakanlığında adım kara listeye alınacak bak :bayil: bunlar hiç basına sızdırılmamıştı nerden buldun bunları sen :tıktık

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839

@htc_ kendisi adına açılan konuları gördükçe şaşkınlığı üzerinden atamıyor.Onu takip eden kişinin kim olduğu düşüncesi ürpertiyor ve hodri meydan yapıp " DOĞUMDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ " dedi.Bu tehdit çok konuşulur çoookkk

Bu sıralar çokça bulunmak zorunda olduğu toplantılar yüzünden bunalım geçiren @GÜL JİYAN

artık nefes almak istiyorum birisi beni burdan kurtarsın demekle yetindi..

Günün bomba haberi geliyor..Forum caddesinin en işlek yerinde görünen @nk83 ün sevgilisi kaş göz yaparak ben gidiyorum sende peşimden gel mi demek istedi..Peki bunu kime yaptı işte hepsi ilerleyen zamanlarda sizlerle

Ben bitter_im istiyorum bitterrrrrr minik kuşumm tost ekmeğim mandalinalı reçelim portakal..Neyse daha fazla yazamayacağım yine bir @bitter_im vakası oğlancağızı delirtti vesselam.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
İan'ın gözünü oyma vakti gelmiş uzatmaları oynuyor yine :ko göz oyan nk haberi az sonraaa Deokman Tv'de :hihi:

BAL KÖPÜĞÜ

Daimi Üye
Tepki
1.559
large.gif
[/URL]

Bu sıralar çokça bulunmak zorunda olduğu toplantılar yüzünden bunalım geçiren @GÜL JİYAN

artık nefes almak istiyorum birisi beni burdan kurtarsın demekle yetindi..

[/URL]

aynı bennn:gulsemmi:
kurtarsana deo
bakıp haber yapıp duruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar