Biri Sizi Gözetliyor :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Deokman Fındık Kurdu'na bir tahttan kaykılan kraliçe haberi etsene

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839

@Fındık Kurdu muzun adı bu sıralar rüşvet operasyonları ile anılıyor.Aldığımız bir istihbarata göre sizi moderatör yapacağım diye 25 tane üyemizden 100 er dolar tanzim etmiş..Olayla ilgili tüm gelişmeler kısa zaman sonra sizlerle.

Gün geçmiyor ki yeni bir @bitter_im vakası olmasın forumcak basketbol maçına giden bitterim sporculardan birisinin aklını basından almakla kalmadı maç boyunca sürekli imalı hareketlerle iletişime geçtiler.Maç sonu nasıl bir olayla karşılacağız sabırsızlıkla bekliyoruz.

Pes dedirtecek bir belge daha elimize ulaştı profesyonel annelerimizden @esmeryarim ile Kondagillerden @nk83 arasındaki polemiğin esmeryarimizin düğününden bu yana süregeldiği anlaşıldı..Malum çiçek atma töreninde esmeryarimizin adminemizi kazaya uğratması gelinler ve kaynanalardaki atışmaların körüklemesindeki en büyük etkenmiş..Vah ki vahh bu iş bitmez arkadaş..

Hamişlerimizden @htc_ nin köpişi bu sıralar ruhsal bunalım yaşıyor.Hamişliğinin son zamanlarını yaşan htcmizin iştahı epey bir kabardı masasının üzerine koyduğu 10 larca kekleri gören köpişi şok yaşadı..Buradan yetkililere sesleniyoruz bir el atın bu duruma.

Yine @gül JİYAN isyanlarda olan arkadaşımız hayatındaki bu tempodan sıkıldığını verdiği bir röportojla açıkladı.

" Artık çok sıkılıyorum birisi beni kurtarsın ve ıssız bir adaya atsın " dedi.Arkideşimize bol sabırlı günler diliyoruz.

Eli maşalı @sıladayım henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından yoğun tahrik sonucu olay çıkardığı bültenimize gelmiş bulunmakta..Kendisine bunu neden yaptığını sorduğumuzda..

" Gelin olmuş kalkmış benim kaynanalar grubundakilere laf ediyor..Bende hanım hanım ağzını yırtarım dedim ve yırttım pişman değilim." dedi anlaşılan o ki bu mesele uzar gider.

Güzel sanatlara olan ilgisi ile bilinen @nk83 kaç zamandır kafasında planladığı bir projeyi bizlerle paylaştı..Eski şeylerin demode olduğunu yeniliklere açık bireyler olmamız gerektiğini dile getirdi.Konuşmasının büyük çoğunluğunu Da vinciye fırça atarak geçiren Nk83 böyle rezalet olamaz..Bu sanat değildir..Monalisa değil artık yeni akım EMOLİSA olmalı dedi..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Fındık Kurduuuuu :ilknur: bitter yine iş başında tabi :hihi: Kondagillerden nk83 :gulsemmi: evet bütün husumet o zamandan başladı :ko sıladayım bastırrr :kayris: en sondaki sanat sevgime sağlık

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839
Fındık Kurduuuuu :ilknur: bitter yine iş başında tabi :hihi: Kondagillerden nk83 :gulsemmi: evet bütün husumet o zamandan başladı :ko sıladayım bastırrr :kayris: en sondaki sanat sevgime sağlık

pek bir güzel çizmişsin yalnız senden iyi malzeme çıkıyor he :D
Pek bir kalıpara sığdırıyorummm ne fonksiyonel hatunsun :D:D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Öyleyim değil mi Allah benim iyiliğimi versin :nazo: senin haberin niye yok bakem dokunulmazlığın mı var

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Hıh şaşırdım aslında, geyik olduğunu anlayınca anca güldüm.
Kedi çok komik. Fındıkk ne yapmış öyle kediyeee
Alemsiniz gerçekten
canım sende mi inandın bu üç kağıtçı sahtekar haberci bozuntusuna. Aaaa yapar mıyım ben hiç öyle şeyler kuru iftira. Zavallı hayvanın baktım sırtı kaşınmış bende azcık halıya sürttüm ne olmuş yani :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar