Geçenlerde başımdan geçen bi ekşını paylaşayım :ko Hava güzel ben leyla süslenmişim püslenmişim :ko bi uşak vardı eskilerden ama hic görüşmemiştim
Abime avm gidiyorum dedim temem demişti :kahkaha: durakta bekliyorum biri cayır cayır korna basıyor tabi ağzım bozuk allah ne verdiyse sövdüm
Farketti sanırım geri geri geldi kimi görim dayım :kahkaha: bindim ne diceğmi bilemedim tabe
çarşıya gitcem dedim allahtan kurtuldum cabucak
Sonrasında velasıl kelam cocukla carsının göbeğinde buluştum
iyi hoş biri ama bana göre cıx tarzım değildi neyse dedim bi saat takılayım :ko hiç yoktan iyidir
anam abim aradı meğer abimin arkadaşı görmüş beni cocukla buluştuğumu :ko nerdesin kimle buluştun demezmi kem küm ettim cevap veremedi ilk defa yalan makinası ben :kahkaha: Sonra ablama bi mesaj çaktım
Eve geciyom abimi yumusat manitayı gören olmuş diye :kahkaha: Ablamda allah cezanı versin diye mesaj çakmış
mesaja bakarken şloooooooooppsss yere yapış ben anaaaamm eğom karizmam herbişeyim yerlerde :kahkaha::kahkaha: Nasıl toparlancağımı şaştım
Eve geldim bi baktım abim soruyo nerdeydin tuvaletteydim tel çekmiyodu kapandı dedim :kahkaha::kahkaha: Yalancı gıcık dedi
Ablama sölemiş ablamda gezsin yatsın sürpük demiş benim için
sağolsun çok iyidir :kahkaha::kahkaha: