Bitter Günlük :D

Güℓümse

Daimi Üye
Tepki
477
ahaha deli bu kız:ko
bende takipçilerdeninm şekerimm okuyumda bende biraz bişeyler öğreniyim-kop
Zor durumda hiç kıvıramıyom len uff:bitter:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
:ko çıkıcammmm çıkıcammm görürsün :ko
hahahahaha çiçek abbas bayılıyom :D :D
otobusculere opucuk atıyo aynı ben :ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
Tamam bekle :D yazıyorum bugünkü ekşınımı :kahkaha:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
Gece 4'te uyudum ve sabah 8,30'da kalktım hazırlandım spor için. 9a kadar dolap beygiri gibi aynı tempoda koşturdum :hihi: yaklaşık 750ml su tükettim. O sırada başladım telefon karıştırmaya listeye bakındım hangi denyo boştadır diye :kahkaha: Bi tane denk geldi çaldırdıma aradı. ''Naber?'' dedi iyilik caniş senden dedim ne yapıyorsun nerdesin dedim :D evdeyim işe gidicem dedim. Cokmu acil dedim gel kahvaltı ısmarla bana dedim :kahkaha: tamam dedi :D geldi börek aldık peynirli ve kıymalı bayılırım ikisine yan yana :hihi: arızlıya çıktık manzara seyrederek böreklerimizi yedik :D saat 10,30'da yanından ayrıldım beni evin yakınına bıraktı. Terzi kankime bi bakim dedim girdim dükkana bağırdı bana nerdesin lan dedi :D içimde kurt vardı noliyi la baa böğürme dedim :ko senle konuşmam gerekiyor dedi :ne: ne konuda dedim sen biliyorsun dedi :bayil: abuu dedim paçalarım tutuştu :ko aman yarabbim dedim nasıl kurtaracam durumu :D ben eve gidiyodum babam kahvaltı yapacak dedim öyle sıyırdım derken arkamdan öğlen 2 3 gibi yanıma geleceksin ve konuşacağız diye bastırarak söyledi :D peki dedim elim mahkumdu :D eve geldim falan fıstık biraz supişle biraz leoyla konuş muc muc derken bi baktım hemencik saat 2'yi geçmiş :ates: Beklesem gelmez :kahkaha: Neyse az önce gittim müşteri vardı bir oh çektim :D naber dedim iyi dedi ben gidiyom işin var dedi :D kolumdan tutup geç kahve yap bana 5 dakikaya boşaltıcam dükkanı dedi :ne: anam dedim depo tarafındaki mutfaga yürüdüm kahve yapıyom ama nası tırsıyom :D kemiklerimi kıracak :kahkaha::kahkaha::kahkaha: 5 6 dakika sonra tamamen sessizlik vardı :D kahve içiyorduk ellerini beline dayadı ve. Emir'le aranda ne var dedi allahım krizzzzzzzzzzzzz :bayil::bayil: (emir benim cocukluk kırıgım) :D hiç birşey dedim olum bana yalan söleme dedi :D emirin telefonundaki mesajını gördüm dedi :ne: Baştan sona bende anlattım :D bu kadarmı dedi evet dedim. İyi dedi. daha önce neden anlatmadın dedi gerek duymadım dedim. Şimdi niye anlattın dedi çünkü senin ergen oğlun beni sinir etti dedim :D Ardından aman beni karıştırmayında ne halt yerseniz yiyin dedi :kahkaha:

Korkacak bişey çıkmadı :tskler:
@LiLi
@suphiye @Leonie-

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
:nazo::nazo::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Amanınn ben de ne söylecek sandım saçından başından tutuyomuş:ko:ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
:nazo::nazo::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Amanınn ben de ne söylecek sandım saçından başından tutuyomuş:ko:ko

Nayır annesi beni cok seviyor senelerdir yerinde ablam yerinde kankam yerinde annem bile olmuştur :D oğlu için beni asla kıramazdı :D bundan adım gibi emindim biliyordum :D :ko:ko ama çok iyi parça heee :D gün dogdu aslında bana ama bu emirin gönlünü almam şart :D barışacam anasını satim :ko

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Nayır annesi beni cok seviyor senelerdir yerinde ablam yerinde kankam yerinde annem bile olmuştur :D oğlu için beni asla kıramazdı :D bundan adım gibi emindim biliyordum :D :ko:ko ama çok iyi parça heee :D gün dogdu aslında bana ama bu emirin gönlünü almam şart :D barışacam anasını satim :ko

Oğlum anası da onay verdiğine göre sen bu çocuğun anasını ağlaırsın hee:kahkaha:Daha çoğ acıdım cocuğa:bayil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar