Gece 4'te uyudum ve sabah 8,30'da kalktım hazırlandım spor için. 9a kadar dolap beygiri gibi aynı tempoda koşturdum
yaklaşık 750ml su tükettim. O sırada başladım telefon karıştırmaya listeye bakındım hangi denyo boştadır diye :kahkaha: Bi tane denk geldi çaldırdıma aradı. ''Naber?'' dedi iyilik caniş senden dedim ne yapıyorsun nerdesin dedim
evdeyim işe gidicem dedim. Cokmu acil dedim gel kahvaltı ısmarla bana dedim :kahkaha: tamam dedi
geldi börek aldık peynirli ve kıymalı bayılırım ikisine yan yana
arızlıya çıktık manzara seyrederek böreklerimizi yedik
saat 10,30'da yanından ayrıldım beni evin yakınına bıraktı. Terzi kankime bi bakim dedim girdim dükkana bağırdı bana nerdesin lan dedi
içimde kurt vardı noliyi la baa böğürme dedim :ko senle konuşmam gerekiyor dedi :ne: ne konuda dedim sen biliyorsun dedi :bayil: abuu dedim paçalarım tutuştu :ko aman yarabbim dedim nasıl kurtaracam durumu
ben eve gidiyodum babam kahvaltı yapacak dedim öyle sıyırdım derken arkamdan öğlen 2 3 gibi yanıma geleceksin ve konuşacağız diye bastırarak söyledi
peki dedim elim mahkumdu
eve geldim falan fıstık biraz supişle biraz leoyla konuş muc muc derken bi baktım hemencik saat 2'yi geçmiş
Beklesem gelmez :kahkaha: Neyse az önce gittim müşteri vardı bir oh çektim
naber dedim iyi dedi ben gidiyom işin var dedi
kolumdan tutup geç kahve yap bana 5 dakikaya boşaltıcam dükkanı dedi :ne: anam dedim depo tarafındaki mutfaga yürüdüm kahve yapıyom ama nası tırsıyom
kemiklerimi kıracak :kahkaha::kahkaha::kahkaha: 5 6 dakika sonra tamamen sessizlik vardı
kahve içiyorduk ellerini beline dayadı ve. Emir'le aranda ne var dedi allahım krizzzzzzzzzzzzz :bayil::bayil: (emir benim cocukluk kırıgım)
hiç birşey dedim olum bana yalan söleme dedi
emirin telefonundaki mesajını gördüm dedi :ne: Baştan sona bende anlattım
bu kadarmı dedi evet dedim. İyi dedi. daha önce neden anlatmadın dedi gerek duymadım dedim. Şimdi niye anlattın dedi çünkü senin ergen oğlun beni sinir etti dedim
Ardından aman beni karıştırmayında ne halt yerseniz yiyin dedi :kahkaha:
Korkacak bişey çıkmadı
@LiLi
@suphiye @Leonie-