taze gelın
bır bılse kımlerın ıcıne dustugunu
Niaaaaa
Planın nedır hangı yolu kullanmak gerek
taze gelın
hoş buldum evet seninde gelinin oluyorum :teytey:hoşgeldin canım
ben bitter in sitedeki annüsüyüümmmm o zaman benimde gelinim olursun değilmi tatlım durum öyle gözüküyo...:teytey::teytey: -ayse
hoş buldumbıtterın yengesı hosgeldınnnn
hoş buldumAl içeri al alll
Hoşbuyurdunnnnnn
napicaksınn bana :bayil:taze gelın
ne yolu yaa :bitter:Niaaaaa
ney gazoz mu :sokonce azıcık sıteye alıssın gezsın relaxlasın sonra ıkramlarımızdan malum gazozdan ıcsın
gerısı gelır tıpıs tıpıs suıte
hoşgeldin sefalar getirdin biterimizin yenğesi
yok yengejan ne çekiştirecemhoş buldum bitterrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimi çekiştiriyon kız -kizgin
:bayil: ha-h temam al senin olsunhoşgeldin canım
ben bitter in sitedeki annüsüyüümmmm o zaman benimde gelinim olursun değilmi tatlım durum öyle gözüküyo...:teytey::teytey: -ayse
olum kimin içine düştü senin gibi sapuguntaze gelın
layhhhhhhhhn rahad bırak yengemü :hihh:Niaaaaa
once azıcık sıteye alıssın gezsın relaxlasın sonra ıkramlarımızdan malum gazozdan ıcsın
es sem noli sana yeni kurbanlar almışsın eline biraz bekleseydin be gülüm ceylanı ürkütmeseydin
once azıcık sıteye alıssın gezsın relaxlasın sonra ıkramlarımızdan malum gazozdan ıcsın
bıtterımden antrmanlı taze gelınımız sımdılık sakınım az alıssın sıteye
nan nuri alço bozması az rahat dur bismillah yeni adım atmış siteye kızcağız-kizgin
hem o daha taze ceylan ürkütme taaammı
hoşgeldin canım aramıza
gazozu neyi boşversen ateşli içecekleim var ister misin
imza coşkun
nan napıyonuz kıza böle:kizdim:...sapuklar...çekilin bakem:kizdimama:...gelin hanım gel benim yamacıma:verelini:...ben korurum seni...:biyik:
ay koptum yaa hadı ben fındık tanınıyoruz sendemı vay be ne sapıklar varmıs ıcımızde