Bitteriniz aranızdan gidiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.187
hahahah noluyyyyyyyyy burda :D
essem benim :eek: senide cok seviyorum hepinizin yeri ayrı ablamında seninde -hmm

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ahhh Bitter Aaaahhhh.. Bütün Yazılaanları Korkuyla Okudum Deli Kızzz. Ailenden Başkasının Yanında Nasıl Huzurlu Olacaksın Canım.allaha Sığın .bir Daha Böyle Bişeye Kalkışma Sakın. Arkadaşların Dediği Gibi Zaman Kötü. Iti Var Uğursuzu Var. En Güvenilir Yer Ailenin Yanı.. Bugünleri De Atlatırsın Inşallah. Rabbim Gönlüne Versin.............

G

guzelcem

Misafir
Bitterrrrrrrrr senin kulağını çekerim kızzzzz :kizdim::kizdim::kizdim:burdaki arkadaşların yüreğini ağzına getir ondan sonra birşey olmamış gibi ben iyiyim merak etmeyin olur mu öyle şey:kizdim: sen iyi bir psikolağa git sana tavsiyem konuşarak tedavi gör, sinirlerin yıpranmış aile hayatın da darmadağınık ALLAH yar ve yardımcın olsun. izmit - de afyonda polis teşkilatında çevrem çok genişdir seni rahatlıkla bulurum resmini burdan kopyalarım veririm:kizdim: ailene teslim edilirsin sakın yanlış birşey yapma çokkkkk pişman olursun dışarda çok aç şerefsiz ve namussuzlar var hayatın kayar anladın mı beni:kizdim::kizdim::kizdim:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
çok şükür yine döndün aramıza.... ama yüreğimizi ağzımıza getirdin delüüüüü kızzzz.....
seni seviyoruz, sakın biyerlere kaybolma tamammmııı...:eek:

G

guzelcem

Misafir
bu kız hem delüüüüüü hem çatlak nasıl karar vereceğini bile bilmiyor...:kizdim::kizdim::kizdim:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
harbiden delisin benide korkuttun birdaha böyle çılgınlıklar yapma
tesadüfen girdim seni duydum üzüldüm tamammı bitterim çukulatam bak burda herkes seni çok seviyor

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.187
Bitterrrrrrrrr senin kulağını çekerim kızzzzz :kizdim::kizdim::kizdim:burdaki arkadaşların yüreğini ağzına getir ondan sonra birşey olmamış gibi ben iyiyim merak etmeyin olur mu öyle şey:kizdim: sen iyi bir psikolağa git sana tavsiyem konuşarak tedavi gör, sinirlerin yıpranmış aile hayatın da darmadağınık ALLAH yar ve yardımcın olsun. izmit - de afyonda polis teşkilatında çevrem çok genişdir seni rahatlıkla bulurum resmini burdan kopyalarım veririm:kizdim: ailene teslim edilirsin sakın yanlış birşey yapma çokkkkk pişman olursun dışarda çok aç şerefsiz ve namussuzlar var hayatın kayar anladın mı beni:kizdim::kizdim::kizdim:

çok şükür yine döndün aramıza.... ama yüreğimizi ağzımıza getirdin delüüüüü kızzzz.....
seni seviyoruz, sakın biyerlere kaybolma tamammmııı...:eek:

bu kız hem delüüüüüü hem çatlak nasıl karar vereceğini bile bilmiyor...:kizdim::kizdim::kizdim:

çok üzdün bizleri sadece bunu diyorum

harbiden delisin benide korkuttun birdaha böyle çılgınlıklar yapma
tesadüfen girdim seni duydum üzüldüm tamammı bitterim çukulatam bak burda herkes seni çok seviyor

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

tekrardan özür dilerim hepinizden özür mesajımı görmediginizi umuyorum bende hepinizi cok ama cok seviyorum canlarım :ask::ask::ask::hhhhhh:
saygılar :buyrun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar