aslında sac boyamı patlıcan moru diye aldım ama kızıl gibi oldu resimdede pek belli degil ama :gitme:
yinede paylasıyım dedim herkez cok begendi :teytey:
Çokmu lazımdı bu yaşda saç boyamak:kizdim:
aslında sac boyamı patlıcan moru diye aldım ama kızıl gibi oldu resimdede pek belli degil ama :gitme:
yinede paylasıyım dedim herkez cok begendi :teytey:
Çokmu lazımdı bu yaşda saç boyamak:kizdim:
ama ama yaa bana niden bagırdın :aglayan:Çokmu lazımdı bu yaşda saç boyamak:kizdim:
-alkis helal çikom dur kapı gibi arkamdaaman abla sendebırak o yaşlarda yapılan süs püs bi başka oluyo sonra yaş geçtikçe kendiliğinden azalıyo zaten ben 19yaşımda sarı röfle yaptırmıştım ne makyajlar ne ne süsler yeterki sen kendini bil bitterim en güzel çağındasın -hmm
oyhh o cıtırın seni yir yir -hmmbenım cıtırıma ne renk olsa yakısır:teselli:
Hoş olmuş canım ama arkadaşlar da söylemiş
saç boyatmak ilerki yaşlarda saçlarının beyazlamasına da neden oluyo biliyo musun
ben 25 imdeyim,geçen gün 4-5 tel beyaz saç çıkmış aynı yerde
3-4 defa boyattım,artık boyatmicam
saçlarımın beyazlamasındansa boyatmamak daha iyi
ama ama yaa bana niden bagırdın :aglayan:
-alkis helal çikom dur kapı gibi arkamda
oyhh o cıtırın seni yir yir -hmm
biliyorum ama ne bilem heves işte
güzel dileklerin için tesekkür ederim fındıgım beyazların icinde takıntım var yanında olsaydım tek tek koparırdım
tesekkür ederim bitanemgüzel olmuş canım:gulcicek:
tesekkür ederim bebem benim:gulcicek:yakismis cimcimemize:gulcicek:
valla bende geçen seneye kadar devamlı boyuyodum da bıraktım artık her rengi denedim baktım saçlar artık dökülüyo inceliyo bıraktım daha da boyamam
oyyy kıyamam nanBen de kopardım bitterim
onları o rda görürüsem depresyna girerim
25imde yaşlandım diye:gitme:
-hmm büyüdüm tabi :utandim:genç kız oldu artık tabıkı boyatacak :gulcicek::gulcicek:
çok güzel olmuş çokta yakışmış..-hmm.
canım fotoda belli olmuyor ama çok sevdiğim bi saç rengidir sanada çok yakışmış canım benimmm.
tesekkür ederimgüle güle kullannnn....
Güzel olmuş canısı iyi günlerde kullan, bende yeni boyatdım röfle çok güzel oldu eşim izin verse sizlere resmimi gönderirdim, 8 mart kadınlar gününde eğlencemiz var polis evinde, 10 nisan polis bayramımız var, tabii saçlarımda kıyafetimde en şık ben olmalıyım yani çok yoğunum bana şans dileyin canlar mucuks sizlere)))