tamam bitanem yolla. Ama kıyamazsın sen bana dimi:sok Vayyyyy ben bu topiği nasıl kaçırmışım.
Yarın hemen bir gayfe yapıp resimleyip yolluyorum:icelim:
Bana torpil yap ama güzel şeyler söyleky:
Sonunda zopa var bak beklediğim şeyleri yazmazsan:sila:
kusura bakma ben bayağı abarttım ys: içlerinden hiç birini silmeye kıyamadım çektiğim tüm fotoları eklemek istedim 55: gözlerini çok yoracağımm hakkını helal et :crazy:
evet dediğim gibi hiç birini silmeye kıyamadım heyecanla fal sonucunu bekliyorumtamam bitanem yolla. Ama kıyamazsın sen bana dimi
Teşekkür ederim canım gerçekten bayağı yollamışsın ama bayağıda hayalperestlik var. Özeline yazarım yorumları :dance10:
Şahımm nerde görülmüş tabaktan fala başlandığı kız
Sağol kuzummmmmmm en şifama bakayım sonra sana bakıcam. Ama geceleri bakamam kötü seler olyur
güzel dileklerin için çok sağol canım senin bence süper ötesi 6. hissin var :2:Bahtınız açık olsun kızlar. Allah gönlünüzden geçenleri versin. Çok teşekkür ederim ikinizede uzun ömürler diliyorum
Bende biliyorum fincandan bakıldığını
Ekleme yaparken öyle denk gelmiş işte delü-rgulu
Rica ederim şahımmmm her zaman:sok Ay sana inanamıyorum.
Evet biraz sıkıntımız var malum evimi taşıdım
Büyük oğlum grip oldu ve burnu akıyor:bayil:
Kıskançlık olayında kim olabilir diye düşünmüyorum değilky:
Verdiğin harfler eşimin isminde var ama bilemiyorum
Annemi çok özledim yazlığa gitmek istiyorum.Eşim ile ailece tatile gitmek istiyorum.
Dileğim ise malum dilekler işte çocuklar olunca onlar üzerine oluyor herşey.
Olucağı için sevindim
Annemdir kesin birde kız kardeşlerim çok özledim her birini ayrı ayır
Ağzına sağlık canım benim
güzel dileklerin için çok sağol canım senin bence süper ötesi 6. hissin var :2:
tamam canım ben yine yine gelirim fala doymayan süper emici şifa olaraktan :sila::ask: tamam tatlım daha net fotolarla gelicem öptüm tekrar teşekkürler :kayris:
Rica ederim şahımmmm her zaman
Teşekkür ederim bitanem ne zaman istersen bakarım. Ama fincanların resimleri bulanık olmasın olurmu zor oluyor canım