ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Aaa ama listede yer kalmadı@Elif_Eylul abla benide al listeye gidişatım çok kötü
Aaa ama listede yer kalmadı@Elif_Eylul abla benide al listeye gidişatım çok kötü
Sen kaçsınki a@Elif_Eylul abla benide al listeye gidişatım çok kötü
Fesat çikocanAaa ama listede yer kalmadı
Aaa ne fesatlığımı gördünFesat çikocan
Aaaa uçtum ya lanAaa ne fesatlığımı gördün
Biraz dolaş için açılsınAaaa uçtum ya lan
Tamam sen çık arkadaşın girsinAaa ama listede yer kalmadı
Güzeldi aTamam sen çık arkadaşın girsin
65im demek isterdim 76 galiba 2 haftadir regl olmuyorum şiştimSen kaçsınki a
Hamile misin yoksa aboooo65im demek isterdim 76 galiba 2 haftadir regl olmuyorum şiştim
Kimseyi kabul etmiyor 152 likGüzeldi a
Aslında o bir yere sığışırdı aKimseyi kabul etmiyor 152 lik
Hamile değilim de büyük ihtimalle hep 1 hafta en fazla 10 gün gecikirdi 15 gün oldu bugün neredeyse leke geliyor geri gidiyor namıssızHamile misin yoksa aboooo
Sen ve 76 ben şok
Eskiden olsa sığışırdı şimdi sığmazAslında o bir yere sığışırdı a
Aslında hep dikkat etsek evet veriyoruz,ama yaşın daha genc sen verirsinHamile değilim de büyük ihtimalle hep 1 hafta en fazla 10 gün gecikirdi 15 gün oldu bugün neredeyse leke geliyor geri gidiyor namıssız
Aynen abla ya aldım baya regl de olmuyorum görüş şişti iyice 70 bana çok geliyordu bi tartıldım ki ne göreyim rahatsız olmaya başladım baya eskisi gibi diyet yaparsam veririm belki yine
Aynen bi istesem çok iyi veriyorum biliyorsun da işte bir istesemAslında hep dikkat etsek evet veriyoruz,ama yaşın daha genc sen verirsin
İşte istesen aAynen bi istesem çok iyi veriyorum biliyorsun da işte bir istesem
Yok yok vereyim artık yavaş yavaş sen listeyi yapınca beni unutmaİşte istesen a
Cuma tartıl pardon PazartesiYok yok vereyim artık yavaş yavaş sen listeyi yapınca beni unutma
Patron işçi diyaloğu yarın gel başla der gibiCuma tartıl pardon Pazartesi