BMW Müzesinden Resimlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Hera m valla ilk resimde arabadan çok senden alamadım gözümü :cokkomik: Maşşallah ne kadar güzelsin... Rabbim güzelliğini daim etsin inş.

OP
H

Hera

Misafir
Hera m valla ilk resimde arabadan çok senden alamadım gözümü :cokkomik: Maşşallah ne kadar güzelsin... Rabbim güzelliğini daim etsin inş.

Debbymm canımsın İnsanı güzel gösteren ruhudur ruhu yüzüne yansır Allah tarafından Teşekkürederim :sarilma:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Arabalar süper ama sen daha süpersin fıstığımmmm...:sila:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
heracığım yakmışsın müzeyi valla. çok stil sahibi ve bir o kadarda güzelsin.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
öncelikle güzel paylaşım arabalar harika bmw başka bencede minik arabalara bayılırım ,Fuar hostesi gibi çok şık pozlar ayrıca dişlere bayıldım bakımlı bembeyaz kırmızı rujda yakışmış zira çok severim güzel durunca...:lilav:

OP
H

Hera

Misafir
Arabalar süper ama sen daha süpersin fıstığımmmm...:sila:
Sende süpersin canım arkadaşımm

öncelikle güzel paylaşım arabalar harika bmw başka bencede minik arabalara bayılırım ,Fuar hostesi gibi çok şık pozlar ayrıca dişlere bayıldım bakımlı bembeyaz kırmızı rujda yakışmış zira çok severim güzel durunca...:lilav:

:foto: DişLer benim içinde çok önemLi Çok Teşekkürederim canım Benimmmm Kırmızı Ruju da ayrıca çokk seviyorum :eek:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
SağoL esasLı Arkadaşım içimiz yüzümüzün Aynası sende çok tatlı ve güzelsinnn :sarilma:

sağol tatlım. ya diyeceğim en şık yarışmasına katıl. ama hemen tanınırsın. yapından tarzından.. ben hatta en şık yarışmasında bazılarını tanıyorum . göz aşinalığı oluyor tabii:)

OP
H

Hera

Misafir
sağol tatlım. ya diyeceğim en şık yarışmasına katıl. ama hemen tanınırsın. yapından tarzından.. ben hatta en şık yarışmasında bazılarını tanıyorum . göz aşinalığı oluyor tabii:)

Tobecim çok Israr etti sağolsun şıklık yarışmasına mutlak katılmalısın Heracığım diye baya bir konuşmuştuk kırma beni dedi kıyamam E tabi dediğin gibi göz aşinalığı olur sen daha eskisin bakınca ayırt edebiliyor heleki ben sürekli Resim ekleyen biri olarak Kesin hemen algılanırdı haklısın Okymm :cak:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Tobecim çok Israr etti sağolsun şıklık yarışmasına mutlak katılmalısın Heracığım diye baya bir konuşmuştuk kırma beni dedi kıyamam E tabi dediğin gibi göz aşinalığı olur sen daha eskisin bakınca ayırt edebiliyor heleki ben sürekli Resim ekleyen biri olarak Kesin hemen algılanırdı haklısın Okymm :cak:

ben daha önce katıldım. o yüzden tanınacağımı düşündüm. birde facedede resimlerim var. oradan görenler az çok benide tarzımıda yapımıda bilirler. daha önceki yarışmadan ve ne giydiğe koyduğum resimlerdende göz aşinalığı olacağı aşikar. böyle göz aşinalığı ve tanınma yüzünden diskalifiye olunabiliyor başka yarışmalarda.yani sadece şıklıkta deeğil. diğer yarışmalardada. o yüzden artık katılmayı düşünmüyorum.. madem öyle tanınabiliyorsam ,olmaz demekki diye düşünüyorum..

OP
H

Hera

Misafir
Bak bunu bilmiyordum :acep: ilk kez öğreniyorum çok iyi oldu bu Kurallar gereği demek haklısın evet tanınıyor bunun bende farkındayım farkediliyor ve diskalifiye olunması da gayet normal tabi diymi sen kazanmışsın bir kez tatlım Tebrik ederim kazanmış biri olarakta tekrar katılmaman da çok normal

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Bak bunu bilmiyordum :acep: ilk kez öğreniyorum çok iyi oldu bu Kurallar gereği demek haklısın evet tanınıyor bunun bende farkındayım farkediliyor ve diskalifiye olunması da gayet normal tabi diymi sen kazanmışsın bir kez tatlım Tebrik ederim kazanmış biri olarakta tekrar katılmaman da çok normal

üyeliğimden beri ne giydiğe resim koyuyorum.facede resimlerim var. oradada siteden arkadaşlar var. yani, hatırlanmam söz konusu. başka sitedeki paylaşımlarım yüzünden bir başka yarışmadan diskalifiye olmuş biri olarak bende dedimki,aman oky katılma yine tanınırsın falan 2ciyi yaşama..:)

OP
H

Hera

Misafir
üyeliğimden beri ne giydiğe resim koyuyorum.facede resimlerim var. oradada siteden arkadaşlar var. yani, hatırlanmam söz konusu. başka sitedeki paylaşımlarım yüzünden bir başka yarışmadan diskalifiye olmuş biri olarak bende dedimki,aman oky katılma yine tanınırsın falan 2ciyi yaşama..:)

:acep::acep: Haklısın canım bende tanınırım resim ekleyince tanınıyor bir kez zaten kazanmışsın :lilav:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
tanınmaması mümkün değil tatlım. tanınıyor. kendi adıma ben tanıyorum...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.373
Ama beni site daha cok tanıyor ben hep katılıyorum :gitme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar