Ne güzel gezmissin canim.
Harikasin gercekten. -alkis
Ayyyy teşekkür yarın hemen bakıcam kahverengi tayt istiyordum
Hera m valla ilk resimde arabadan çok senden alamadım gözümüMaşşallah ne kadar güzelsin... Rabbim güzelliğini daim etsin inş.
heracığım yakmışsın müzeyi valla. çok stil sahibi ve bir o kadarda güzelsin.
Sende süpersin canım arkadaşımmArabalar süper ama sen daha süpersin fıstığımmmm...:sila:
öncelikle güzel paylaşım arabalar harika bmw başka bencede minik arabalara bayılırım ,Fuar hostesi gibi çok şık pozlar ayrıca dişlere bayıldım bakımlı bembeyaz kırmızı rujda yakışmış zira çok severim güzel durunca...:lilav:
SağoL esasLı Arkadaşım içimiz yüzümüzün Aynası sende çok tatlı ve güzelsinnn :sarilma:
sağol tatlım. ya diyeceğim en şık yarışmasına katıl. ama hemen tanınırsın. yapından tarzından.. ben hatta en şık yarışmasında bazılarını tanıyorum . göz aşinalığı oluyor tabii
Tobecim çok Israr etti sağolsun şıklık yarışmasına mutlak katılmalısın Heracığım diye baya bir konuşmuştuk kırma beni dedi kıyamam E tabi dediğin gibi göz aşinalığı olur sen daha eskisin bakınca ayırt edebiliyor heleki ben sürekli Resim ekleyen biri olarak Kesin hemen algılanırdı haklısın Okymm
Bak bunu bilmiyordum :acep: ilk kez öğreniyorum çok iyi oldu bu Kurallar gereği demek haklısın evet tanınıyor bunun bende farkındayım farkediliyor ve diskalifiye olunması da gayet normal tabi diymi sen kazanmışsın bir kez tatlım Tebrik ederim kazanmış biri olarakta tekrar katılmaman da çok normal
üyeliğimden beri ne giydiğe resim koyuyorum.facede resimlerim var. oradada siteden arkadaşlar var. yani, hatırlanmam söz konusu. başka sitedeki paylaşımlarım yüzünden bir başka yarışmadan diskalifiye olmuş biri olarak bende dedimki,aman oky katılma yine tanınırsın falan 2ciyi yaşama..