aman geç kalma zaten canım iyi bari iyiki doğmuş arkdaşın bizde burdan kutlamış olalımda darılıp gücenmesin:zopa::zuzu:
doğum günü çocuğu benimmmmm :cee
aman geç kalma zaten canım iyi bari iyiki doğmuş arkdaşın bizde burdan kutlamış olalımda darılıp gücenmesin:zopa::zuzu:
allah warya seni bildiği gibi yapsın :zopa:Canım üye yaptım kendisini siteye sen kutla irtibat tuanam :3:
canım doğum günün kutlu olsun aramızda şaklaşyoruz yani umarım yanlış anlamamşsndır:zuzu:canım arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bir kurabiye ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM sana benim için zahmet verdin
ellerine sağlık canım.bundab arkadaşım yapmıştı çok beğenmiştim
canım arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bir kurabiye ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM sana benim için zahmet verdin
allah warya seni bildiği gibi yapsın :zopa:
canım doğum günün kutlu olsun aramızda şaklaşyoruz yani umarım yanlış anlamamşsndır:zuzu:
bu arada aramıza hoşgeldin tatlım
Denizimmm afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun Doğum günün yeniden kutlu olsun canımm :cikolata: :nanik:
ellerine saglik canim nefis gözüküyor:nk:
Seninki de çok güzel olmuştur eminim canımm, çok hafif ve lezzetli oluyo gerçekten de. Herkes ıslak kek gibi olmuş ama kurabiye diyo. orjinal bi fikir yani
bi dahakine tarçın da koyucam öyle deneyeyim bakalım nasıl olacak
Ooooo evde dursam daha neler neler yaparım da iş kadınıyım malum -ciko Afiyet olsun tatlımm bi gün yapayım sen de gel valla parmaklarını yersin
Bence de gelmeniz lazım uzun zamandır arkadaşım gelmiyo eve Ama ama ben 7 gün doluyum :uzgun: Amaaaan kahvaltıya gelin hafta sonu nolcak -rgulu Ayşş havaya girdim :1: :deli:
bugün kurabiyeyi deniyordum kakaonun eksik oldugunu gördüm ben 2yemek kasıgı koydum ölçüsünü tam verirsen iyi olur
Allahım bu ne güzel bir lezzetdi Gülsemincim dün akşam kurabiyeyi yapdım ve herkes bayıldı hele ben bittim bu güzel tarifin için teşekkür ederim canımben fındık ve tarçında ekledim tarife kakaolu yaptığım her tarife katarım aslında tarçını çok güzel bir lezzet oluyor kakao ve tarçın birleşince
canım enfes görünüyo ellerine sağlık ama ben nasıl geliyim taaa buradan :dertli:sen bana en iyisi kargo yap ordan