Eşim geliyor bir anımız vardasonsuz
çekirge
Bu ben hep ödemliyimÖdem
Gökyüzü
Hiç sevmemEşim geliyor bir anımız varda
Örümcek
Yeni evlenmiştik dışarıdan çamaşırların üstünde çekirge varmış toplarken görmemişim neyse çamaşırları yatak odasına götürdüm sonra üzerinde çekirge olduğunu gördüm hemen eşimi çağırdım görünce bir bağırdı ki benden çok korkuyormuş ben ne bileyim sonra kendim atdım dışarı böyle anlatınca komik olmadı o zaman komikti amaHiç sevmem
Bişi hatırlatmıyor
Anlat gız
Diyet
PerdeYeni evlenmiştik dışarıdan çamaşırların üstünde çekirge varmış toplarken görmemişim neyse çamaşırları yatak odasına götürdüm sonra üzerinde çekirge olduğunu gördüm hemen eşimi çağırdım görünce bir bağırdı ki benden çok korkuyormuş ben ne bileyim sonra kendim atdım dışarı böyle anlatınca komik olmadı o zaman komikti ama
Aaa diyetmi oda nee beni hatırlatıyor hep diyet yapıcam ömrüm boyunca galibaaa
Sorma bnmki fe böcekte korkakYeni evlenmiştik dışarıdan çamaşırların üstünde çekirge varmış toplarken görmemişim neyse çamaşırları yatak odasına götürdüm sonra üzerinde çekirge olduğunu gördüm hemen eşimi çağırdım görünce bir bağırdı ki benden çok korkuyormuş ben ne bileyim sonra kendim atdım dışarı böyle anlatınca komik olmadı o zaman komikti ama
Aaa diyetmi oda nee beni hatırlatıyor hep diyet yapıcam ömrüm boyunca galibaaa
Bn tabi kiAsmak için kocayı beklemek
Fedakarlık?
Benim minik tatlı gri juniorum ve 9 yaşında ölen sarı kuşumBn tabi ki
Muhabbet kuşu ?
Yok keşke olsaBenim minik tatlı gri juniorum ve 9 yaşında ölen sarı kuşum
Kediiiiiii
Küçük ayağımın altına değmişti az daha çıplak ayakla üstüne basıcaktımYok keşke olsa
Yapma ya
Fareeee
TozKüçük ayağımın altına değmişti az daha çıplak ayakla üstüne basıcaktım
Oymalı koltuk
İkide bir nevresim değiştirmekToz
Yorğan kılıfı
Pembe tozmu olur saçmalıkİkide bir nevresim değiştirmek
Toz pembe