Biz genelde şu internet platformundan izliyoruzKız var güzel diziler
Biz genelde şu internet platformundan izliyoruzKız var güzel diziler
O öyle kafa dağıtmak için, hani içinde dram, ağlama yok. Ben de hiç izlemezdiiim.Yasak elmayı hiç ızlemedim
Ahaha evet yaa, bazen insan bir şeyleri kafa patlatmadan izlemek istiyorYasak Elma'ya arada bir bakıyorum o da keyifli iş bunalmıyor insan. Bir de bir sezon izleme geri döndüğünde yine kafan karışmıyor anlıyorsun mevzuları çünkü habire kendisini tekrar ediyor
Öyle ama Mesela bu senenin fragmanları döndüğünde heh geçen sezon Yıldız Doğan'la evliydi bu sene de Ender evlenir düşman olurlar demiştim sezon sonuna da birlik olup adamın ayağını kaydırırlar artıkAhaha evet yaa, bazen insan bir şeyleri kafa patlatmadan izlemek istiyor
Hekimoğlu çok seviyordum.. Timuçin Esen orjinal karakterden daha iyi oynuyordu bence..Ah ah kaliteli diziler tutmuyor ki Dr House’nin türkiye versiyonu vardı çok iyi uyarlanmış Hekimoğlu çok iyiydi final oldu dizi olarak çöp adama başladım birde yalı çapkını işte yokluktan yargı vardı bozdular baydı iyice
Her sene bir kurtlar vadisi izleme aşkı bizimkindedeBenimki gidip gelip Ertuğrul izliyor mecbur bende Ertuğrul izlemiş oluyorum hakkımı Ertuğruldan yana kullanıyorum
Bu benim babamHer sene bir kurtlar vadisi izleme aşkı bizimkindede
Bekarkende abimin zulmüne maruz kalıyordum ezberledim replikleriBu benim babam
Bu benBenimki gidip gelip Ertuğrul izliyor mecbur bende Ertuğrul izlemiş oluyorum hakkımı Ertuğruldan yana kullanıyorum