Ununu çok koyma canım ele hafif yapışır kıvamda olacak.Ununu fazla kaçırırsan sert olabilir.Şekil vermekte çok zorlanıyorum ama piştikten sonra yumuşacık pufuduk poğaçalrım oluyor
Şimdiden ellerine sağlık fotoyu bekleriz ))
tadını biliyorum bu poğaçanın,yumuşacık oluyor..ellerine sağlık,hamuruna dereotu da güzel olur diye düşündüm şimdi
tadını biliyorum bu poğaçanın,yumuşacık oluyor..ellerine sağlık,hamuruna dereotu da güzel olur diye düşündüm şimdi
Çekerim canım ..Anladım teşekkürler bilgiler için..:ask:
Evdevar ben öyle deniyim o zaman ferah abla
şekerparenin yaptığı gibi galeta ununa bulanmış daha güzel oluyor,susamlısını da tattım ama galeta unlu daha güzel
Hallettim canım @*Hülya* ablacım bakabilirsin
Bunu da yaptım canım,elime çok yapıştı nedense hamur ekledikçe aldı ekledikçe aldı yumuşak olacak şekilde yuvarladım yine de..Ekmeğimsibi tadı var poğaçanın..Mayayla yapılan poğaça daha çok bildiğimiz poğaçalara benziyor,o daha çok bana hitap ettisanırım
üzerine yumurta sürüp susam falan atınca güzel olmuyor ben yaptım da pek beğenmedim. galeta unlu hem değişik hem lezzetli.
Ununu çok koymuşsun ozaman canım.Ekmeğimsi bir tadı olmuyor.Sodalı poğaçalar gibi yumuşacık oluyor.Ben yaptıktan 1gün sonra ısıtıp misafirlerime ikram ettim hepsi tarifi aldı.Çok beğenildi.Un miktarı çok önemli ele yapşacak kıvamda oluyor.Hattaşeklini zor veriyorum.Çok üzüldüm beğenmemene :uzgun:
Gerçekten lezzetli oluyor canım.Her damak tadına hitap ettiğini düşünüyorum
Pek huyum değidlir ama Unutmazsam inşallah diyeyim canım
Üzüldüm ama beğenmemene ya :uzgun:
Unu fazla koyduğum için odlu o zaman canım,ama çok yapıştı hamur elime yoğuruyorum yoğuruyorum sinir oldum
Lütfen unutmmaaa,şimdi dahada çok merak ettim
Bide senin poğaçan daha sarımsı olmuş ben çok mu pişirdim bak ekliyorumşimdi @Şekerpare m
süper gornuyo bende deniycem akşam eve gidince :nk: