Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün yaptıklarım
küllüklerimi yıkadım cok dolmuslar
babamın yatagnı topladım kendi yatagmı düzelttim tv tozu aldım yemek bulasıklarını makinaya fırlattım üstümü degiştirdim kendimide dışarı attım
dün yeterince iş yaptım...salonumun halısını sildim...koltukları sildim...camları sildim...mutfak halısını sildim...yerleri domestosladım....uuuuffffff....bugün pestil gibiyim:gunes:....yolluklarım silincek ama çok rüzgar var...kurutamam diye bıraktım...(bahanem de hazır)....bu gün dinleniyom....:sigara:
bende bugun lavoba ve banyoyu temizledim supurge tuttum toz aldim yikanan camasirlari astim ve makinada yikanan bulasiklarimi kaldirdim utulerimi yaptim birazdan camlarimi silmem lazim yaa hic sevmiyorum cam silmesini:gitme: pazar pazar canim cikiyo annemle babiskom geliyor allah izniyle yanimiza hollandaya onumuzdeki persembe:teytey:cok sevincliyimhasretlik bitiyor hazirliklarimi yapiyorum anliycaniz dahada isim cok calisan bayan icin malesef zaman daha kisitli oluyor:gitme: