Bugün kendiniz için ne yaptınız..?

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Biz hanımlar genelde hayatımızı hep başkalarını mutlu etmek için yaşarız..Kendimize ayırdığımız zaman çok azdır..Ben istiyorum ki hergün kendimiz için de ufak bir şeyler yapalım..Buna özen gösterelim..

Evet arkadaşlar ..!bugün kendinize özel ne yaptınız..?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Düşündüm düşündüm ama inan kendime özel hiç bir şey yapmamışım,kendim için ne yapabilirim diye düşünüyorum ama? Sanırım azıcık dışarı çıkıp şu güzel havanın tadını çıkaracağım..

__asli__

Daimi Üye
Tepki
448
vallaha bende bugün hic birsey yapmadim hic..sadece hazirlik izine..malum yarin gece yolculuk..izinde insallah artik kendim icin bir seyler yaparim..:D

єℓєησяα

Daimi Üye
Tepki
945
Kendimiz için bişeyler yapmaya özen göstermeliyiz aslında ama nedense başkaları için uğraşmaktan çoğu zaman kendimizi unutuyoruz....

Kendim için bugün tek yaptığım şey azönce bi kahve yapmak oldu sanırım...:rolleyes:

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
lost dizisini seyrediyorum bugün
kendim için sadece bu kadar
çünkü en sevdigim dizi

Tepki
8.216
Artık Kendım Için Bırsey Yapmıyorum Ki Herşey Bebek Için Oldu Artık Gerçi Dunden Bahsedeceğim Gittik Hanfendının Arabasını Pusetını Beşiğini Aldık Kendım Için Artık Bişey Yapmıyorum Yapasımda Pek Gelmıyor Halsızlık Nedeenı Olsa Gerek

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
ay diş bnmde agrıo ama şişkinligi geçsin diye hap kullanıom geçsin çekrircem inş.
bu gün kendim için bişi yapmadım daha akşam gelince sölerim:gul:

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bugun guzel bi gundu benim icin, once ev icin alisveris yaptik esimle, sonra basbasa bi yemek yedik, eve donmeden oncede solaryuma girdik beraber ve bunu hep yapariz, birlikte vakit gecirmekten hoslaniyoruz :)
6 da da kizimi okuldan aldim, eve geldik yemek bulasik derken zaman bu saate kadar geldi, geciyor iste...
her kadin kendi icin bircok sey yapmali ...
en azindan elinden geldigi kadariyla...
hoscakalin

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bugün yeni başladı benim için gün bitmedi henüz ama ilk olarak kendim için sağlığım için yeşil çay içtim.uzun zamandır içmek istiyordum ama yapamıyordum.İlk yaptığım eşimle kahvaltıda yeşil çay içmekti. o işe gitti şimdi. kendim için bugün gereksiz insanlardan uzak durmayı düşünüyorum.İç dünyamdaki huzur için.Ve ruhumu beslemek istiyorum maneviyatla.Kendim için bugün bunları yapmayı planlıyorum..

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bugun surekli uyudum, rahatsizdim biraz, halsizdim, havalar cok soguk ve usuttum sanirim, ama simdi daha iyiyim :)
yarinda pazar evdeyim, pazar gunlerini ben sevmiyorum hic nedense

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar