Bugün kendiniz için ne yaptınız..?

Tepki
8.216
Baya Zamandır Kendım Için Bırsey Yapamıyorum Hamılelığımden Beri Diyebılırım Sımdı Ise Lahusayım Yıne Pek Bakım Yapamıyorum Sureklı Cerene Bakım Yapıyorum:) Benden Daha çok Susluyorum Onu:)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bu soruyu okuyunca aklima ne geldi... yaklasik hergun kendimiz icin birseyler yapiyoruz...
peki Allah icin ne yapiyoruzzz, birden bu soruyu sordum kendime...

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
hastayim diye ilaclarimi ictim...
ev islerim de anca bitti, oturum netin basina ...
buyuk saksilar ve toprak almistim gecen gun, ciceklerimi dikicem birazdan... cicekleri cok severim :)
belki daha iyi olursam eger, kizimla beraber bi carsiya gider gelirizzz, canim sikilio anne diyorrrr :) alisti gezmeye annisi ile... :)
isteee boyle arkadaslar, aksamada koseme gecip sevidigimù kokulu mumlarimi yakip, netten dil calisicam... yesil cayimizida unutmayalim tabiki ...:)
zamannnn akip gidiyor su misaliii gecip gidiyor gunler.........

inci

Yeni Üye
Tepki
21
valla insanlarla uğraşmaktan kendim aklıma bile gelmiyorum uzun zamandır kendim için hiç bişe yapmadım

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bugün tembellik yaptım Tamamen kendim için dinlenmek için hiç birşey yapmadım.Ufak tefek ev işleri dışında hep yan gelip yattım.Çok iyi geldi dinlendim oh be tatil ne de olsa.Şımarttım biraz kendimi.

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
saclarima bakim kremi aldim , mavi mascara aldim super :) aksamda dus aldim sac bakimimi yaptim, cildimede peeling yaptim cook yumusak oldu ve guzelll :) fonde cektim gayet hos oldu saclarim uzun uzun ... :)

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bugün spor yaptım kendim için geleceğe yatırım..
Ojelerimi sildim hemen çünkü sevmiyorum sürdüğümde ancak bir gün durabilirim:cirla: ağırlık yapıyor..
Balık yapçam akşama sırf canım çekti deiye kendim için:hihh::hihh:
kendim için yeni bir diş fırçası aldım vay be çok bencil gördüm kendimi..:kivir:

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
bende kendim için yaprak sarması yaptım çok severim, biraz egzersiz yaptım...
birde detoks olsun diye ballı limonlu su yaptım:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar