flamingo yıvrım sen böle şeyler yapmaya devam edersen kapılardan sığmıycak evdekiler
eşim yiyor yiyor kilo almıyor canım
bu dedğin benim için geçerli olabilir:gul:
flamingo yıvrım sen böle şeyler yapmaya devam edersen kapılardan sığmıycak evdekiler
öyle olacak maalesef,ama eşim yemez hazır şeyleri sorun orda işte ,tansiyonunu yükseltiyormuş nasıl yağla yapıyorlar belli değilmiş ...izmirin 4 te birinde yok su ana şebekeden ve benim haberim yoktu
eşim yiyor yiyor kilo almıyor canım
bu dedğin benim için geçerli olabilir:gul:
Hmm tansiyon kolesterol sorunu olanlar için zor gerçekten , biran önce düzelir umarım yıl olmuş 2013 hala sular kesiliyor şaka gibi.
Şu erkeklerin kilo almamalarını çok kıskanıyorum ya ben de erkek me tabolizmasından taktırcam tıp ilerleyince
Kız biz sağlıklı yaşam formu olmaya karar verdik kilolar göze batmaya başlayınca aramıza bekliyoruz seni de
canım nasıl besleniyorsun anlatırmısın?
Ev halkına mantı
bende erişte çorbası veya kahvaltı hazırlarım kendime bakalım ...
mantımı dedin:bayil:
sen neden yemiyorsun?
Tavuk etli kuru fasulye , pilav , turşu , tatlı ve ferah'ın salepli kekini denedim şu an fırında.
Sorma ya evin içi tarçın salep esansı kokuyor apartmana bir güzellik yaptım bence bu gece , hamile ve emziren varsa da affetsin :gul:
fırndan çıkmıştır kek sanıım nasıl oldu lili
Kek muhteşem Hülya , yemiyim dedim ama dayanamadım 3 dilim yemiş bulundum . Gitti sağlıklı beslenme
Tarif olarak da ferah'ın yazdığını birebir ölçüde kullandım harika oldu.
afiyet olsun lilicim,diğer keklerden daha fazla kabarmıştı benim,sende de öyle oldu mu eğer öyleyse salep kabartıyor o kadar sanırım