Bugün Ne Yemek Yapacağız?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
öyle olacak maalesef,ama eşim yemez hazır şeyleri sorun orda işte ,tansiyonunu yükseltiyormuş nasıl yağla yapıyorlar belli değilmiş ...izmirin 4 te birinde yok su ana şebekeden ve benim haberim yoktu:(

Hmm tansiyon kolesterol sorunu olanlar için zor gerçekten , biran önce düzelir umarım yıl olmuş 2013 hala sular kesiliyor şaka gibi.

eşim yiyor yiyor kilo almıyor canım
bu dedğin benim için geçerli olabilir:gul:

Şu erkeklerin kilo almamalarını çok kıskanıyorum ya ben de erkek me tabolizmasından taktırcam tıp ilerleyince :hihi:
Kız biz sağlıklı yaşam formu olmaya karar verdik kilolar göze batmaya başlayınca aramıza bekliyoruz seni de

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Hmm tansiyon kolesterol sorunu olanlar için zor gerçekten , biran önce düzelir umarım yıl olmuş 2013 hala sular kesiliyor şaka gibi.

Şu erkeklerin kilo almamalarını çok kıskanıyorum ya ben de erkek me tabolizmasından taktırcam tıp ilerleyince :hihi:
Kız biz sağlıklı yaşam formu olmaya karar verdik kilolar göze batmaya başlayınca aramıza bekliyoruz seni de

canım nasıl besleniyorsun anlatırmısın?

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
etli karışık dolma
haşlanmış brokoli havuç salatası
yoğurt

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
buzlukta dolmalık biber ve patlıcanlarım vardı biber patlıcan dolması yaptım,mercimek çorbası ve patates salatası

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Kek muhteşem Hülya , yemiyim dedim ama dayanamadım 3 dilim yemiş bulundum . Gitti sağlıklı beslenme
Tarif olarak da ferah'ın yazdığını birebir ölçüde kullandım harika oldu.

:bayil:aman allahım liliye diyetini bozduran kek olarak tarihe geçecek
ya salepten nasıl bir tad olur ki:mangal:
gerçi benim için sorun olmaz bozulacak bir diyetim yok hala:3:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
afiyet olsun lilicim,diğer keklerden daha fazla kabarmıştı benim,sende de öyle oldu mu eğer öyleyse salep kabartıyor o kadar sanırım:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar