Bugün öğle yemeğinde ne yedik-ne yicez:D

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
umurumda değil valla onlar alıştı soğana dayanamadığımı herkes bilir :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
arina ya senin bu soğanı her daim yemene hastayım
hiç üşenmezmisin heryemeğin yanına:findikim:

Aaaaaaaaaaa öle deme:D:D Soğan gripten korur adamı :kptmya::kptmya:

Ben çorbayla bile soğan yerim Hatta yemeğe doğrarken dayanamam yerim o derece yani

ariş barbunya ye sende panterle bana katıl pırt pırt durumları

hülücan 4 tane eti browniyi indirdim mideye hala canım çekiiii

:kptmya::gulegule::gulegule:

kız soğansız tadı çıkarmı bende soğansız yemem yemekleri sucuğu bile soğanla yedim dün:kptmya::kptmya:

Sende bendensin kız :kptmya::kptmya:

Kızım ben barbunun gazını aldım :kptmya::kptmya::kptmya:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Aaaaaaaaaaa öle deme Soğan gripten korur adamı

Ben çorbayla bile soğan yerim Hatta yemeğe doğrarken dayanamam yerim o derece yani

evt çok faydalı ama ben sadece balık yada et yiyeceksek bir soğan salatası yaparım
oda üşene üşene oyüzden sizin böyle heran yemenize şaşardım:kayris:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Aaaaaaaaaaa öle deme Soğan gripten korur adamı

evt çok faydalı ama ben sadece balık yada et yiyeceksek bir soğan salatası yaparım
oda üşene üşene oyüzden sizin böyle heran yemenize şaşardım:kayris:

salatada yerim ben sadece tamam yararlı hoşta kokusuda çekilmez yaaa ariş kız o kadar çok yeme zaten hamilesin kocan iice kaçmasın:kptmya:
insan kendi yiyince çok anlamıyor ama başkası buram buram gelir:kptmya: çok rahatsız eder o yüzden de haftada 1kez yerim anca ama yemeklere bol soğan doğrarım pişmişi kokmuyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
salatada yerim ben sadece tamam yararlı hoşta kokusuda çekilmez yaaa ariş kız o kadar çok yeme zaten hamilesin kocan iice kaçmasın:kptmya:
insan kendi yiyince çok anlamıyor ama başkası buram buram gelir:kptmya: çok rahatsız eder o yüzden de haftada 1kez yerim anca ama yemeklere bol soğan doğrarım pişmişi kokmuyor

Kocam mı o benden de beter :kptmya::kptmya:

:kptmya::kptmya: yok kız soğancı seni

:kptmya::kptmya:

Annem derdi zaten seni soğancıya vercem diye :gul:

Bak gide gide soğancı buldum dolaylı da olsa :kptmya::kptmya: Kocam da soğan manyağı :nazo:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Malzeme yok benim burda Market yok.carfur açılacak ama bitmedi bina çarşıda vasıtaya binmem lazım.Mahrumiyet bölgesindeyim ama kar iyice yağarsa kayak yapabilirim.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Mozaik pasta olabilir ona malzeme var baktım.Arina nasılsın iştah nasıl .:hhhhhh:

Oh işte ne güzel yap abla. Ben geçen gün yaptım içine fındık fazla koymuşum gerçi eşimde bunda garip bir tat var deyip durdu; ama 4 dilimde götürdü mideye :lululu::lululu:

Valla iştahım fazla yok, orta halli diyeyim; ama pek yediklerimden zevk alamıyorum:ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar