bende evden getiriyorum genelde şu 1 - 2 haftadır evden getiriyorum küçük kaba koy ya da sandviç tarzı getir
Haklısın galiba canım abuk subuk yemekler getiriyolar bende evden getirmeye başliyim iyisimi tşkler fikir için :ask:
bende evden getiriyorum genelde şu 1 - 2 haftadır evden getiriyorum küçük kaba koy ya da sandviç tarzı getir
Haklısın galiba canım abuk subuk yemekler getiriyolar bende evden getirmeye başliyim iyisimi tşkler fikir için :ask:
ya senin menü hep ağzıma layık size yerleşebilirmiyim
Haklısın çoğu zaman çorba salata yiyorum akşam eve varınca üstümü değişmeye fırsat kalmadan mutfağa atıyorum kendimi ama yarından itibaren evden yemek getirme işine başlıyorum çok tşkler zuzum
gel yerleş canım... bizim işyerinde süper menüler oluyor... seni buraya aldırayım ben...
evet yarın menüyü yaz bana o zaman haydi bakalım hayırlısı olsuncanım
Yarınki menümde kepekli ekmekten beyaz peynirli tost, bir tane elma yok yok 2tane olsun bide yemekhanemizin çorbası
bak sandviçine beyaz peynir domates salatalık bide maydonoz koy
İyi fikir benim çeşit bulmam gerek her gün için gerçi peynir delisi olduğum için peynir ekmek yesem gıkım çıkmaz
süper o zaman bak ekmekte ben unonun çavdar ekmeği var kare şeklinde güzel oluyo
bugunku oglen menum,bir adet kraker ve haslanmis bir yumurta,,,,
ne kadrda az yemişsin elis
bugunku oglen menum,bir adet kraker ve haslanmis bir yumurta,,,,
zafiyet geçiricek bu hatun korkuyorum