garip bi rüya gördüm ben annemler eşim denize gidiyoruz deniz o kadar kalabalık kı yürüyoruz deniz kenarında boş alan bulmak için ama oturacak bile yer yok baya yürüdükten sonra bi koya geliyoruz orası sakin sadece bi kaç kişi var denizin küçük bi kısmı bataklık oraya da bi iki kişi giriyo ama sonra denize giriyo çamur banyosu gibi bizde denize giriyoruz eşim tutturuyo oraya girelim die ben de olmaz diyorum böcekler vardır illa girelim deyinde giriyoruz iki dk sonra ben farkediyorum ki arkada kayalıklardan ara ara taş fırlıyo o bataklığa nerdeyse eşimin kafasına düşecekken onu itiyorum kurtuluyo hemen ordan çıkıyoruz denize geçiyoruz bizim arkamızdan bi kaya daha düşüyo orda başka birinin kafasına bu çamura gömülüyo bekliyoruz çıkmıyo bi daha herkes kaçışmaya başlıyo filan ben diyorum şenol kurtaralım nolur die o da diyo ezildi zaten yapacak bşey yok bizde ölürüz diyo beni çeke çeke götürüyolr ben de o ara demek ki ben kalsam kayanın artında herkes kaçıp hayatınia devam edecekti ben orda çürüyüp gidecektim die ağlıyorum orda
öyle garip bişeydi