Bunlarda benim yaptığım el işleri....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
ayyy bacım çok güzeller bende gitmeyi düşünüyorum kurdale işine ellerine sağlık cnm

bencede git insan birkere başladımı bırakamıyor bağımlılık gibi birşey....birde aradığım malzemeleri bulabilsem bizim fethiyede çok kurdele satan yer yok onun için zorluk çekiyorum...

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
ay çok güzel ellerine sağlık ... Bende çok istiyorum kurdele nakışı yapmayı ama malesef öğrenebileceğim bir yer yok :(

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
ay çok güzel ellerine sağlık ... Bende çok istiyorum kurdele nakışı yapmayı ama malesef öğrenebileceğim bir yer yok :(

oturduğun yerde halk eğitim merkezleri yokmu ben ordan öğrendim...ordaki kurslar çok güzel oluyor hem birşeyler öğreniyoruz hemde arkadaş ediniyoruz

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
bencede git insan birkere başladımı bırakamıyor bağımlılık gibi birşey....birde aradığım malzemeleri bulabilsem bizim fethiyede çok kurdele satan yer yok onun için zorluk çekiyorum...

ay cnm benım sen burda olsaydın ümranıyede okadar güzeller varkı gül tuhafıyede istemedin kadar cnm

OP
zehra

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
ay cnm benım sen burda olsaydın ümranıyede okadar güzeller varkı gül tuhafıyede istemedin kadar cnm

büyük yerde olmanın avantajları....bir arkadaşa iş yapmak için 3 aydır bekliyorum kurdelesini bulamadığım için kriz var diye getirmiyorlarda en sonunda çiçeğini değiştirdik işin şimdi onu yapacam.....keşke burdada her aradığımızı bulabilsek

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm yaptıkların çok güzel ellerine sağlık
arkadaşim sen nerde oturuyorsun ki istedin mazemeleri bulamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar