Buraya bi akrabanızın ya da bir tanıdığınızın üye olduğunu bilseniz...

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Ben şahsım adına cevaplamam gerekirse hiç bir rahatsızlık duymam hayatımdaki sevinçleri üzüntüleri burda paylaşıyorsam burayı bir yuva olarak benimseyip dostlarımı arkadaşlarımı ailem gibi görmüşümdür bir akrabam yada arkadaşımın burda olmasından rahatsızlık duymam paylaşımlarımda hiçbir değişiklik olmaz..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende çok yakın olmadığım kişilere özel hayatımı anlatmam sevmem de benim hakkımda bilgi sahibi olmasını oyüzden rahat olamazdım bazı konularda yani en azından kendimle yaşadıklarımla ilgili şeyleri yazmazdım

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
bende çok yakın olmadığım kişilere özel hayatımı anlatmam sevmem de benim hakkımda bilgi sahibi olmasını oyüzden rahat olamazdım bazı konularda yani en azından kendimle yaşadıklarımla ilgili şeyleri yazmazdım

ben neden rahat olurdum biliyormusun ...allahın bildiğini kuldan saklamam
kendimle ilgili hiçbirşeyim gizli değil
şeffafım yani..
onun için rahatım

birkeresinde tedaviye gittiğimi saklayım dedim eşimin akrabalarından
burda özel hastaneye gittim kocikin amcasının geliniyle karşılaştım 1. katta
aşağı indik eşimin amcası hayırdır kim hasta falan diye sordu ...söylemek istemiyoruz kem küm edip durmuştuk görümcemle
sonra 2. kata çıktık kocikin amcasının karısı tamda benim doktorun odasından çıkıyor
iyiki saklıyalım dedik :gul:
yani saklamak değilde hani ne oldu tedavin niye olmadı bebek kusur kimde falan gibi sorular sorulmasın diye saklamak istemiştim :)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben neden rahat olurdum biliyormusun ...allahın bildiğini kuldan saklamam
kendimle ilgili hiçbirşeyim gizli değil
şeffafım yani..
onun için rahatım

birkeresinde tedaviye gittiğimi saklayım dedim eşimin akrabalarından
burda özel hastaneye gittim kocikin amcasının geliniyle karşılaştım 1. katta
aşağı indik eşimin amcası hayırdır kim hasta falan diye sordu ...söylemek istemiyoruz kem küm edip durmuştuk görümcemle
sonra 2. kata çıktık kocikin amcasının karısı tamda benim doktorun odasından çıkıyor
iyiki saklıyalım dedik :gul:
yani saklamak değilde hani ne oldu tedavin niye olmadı bebek kusur kimde falan gibi sorular sorulmasın diye saklamak istemiştim :)

ya ben de gizli saklı iş çevirdiğimden değil sonuçta ne yazabilirim ki buraya benim sıradan bi hayatım var ama sevmiyorum yani insanlarla genelde ilişkilerim çok yüzeyseldir öyle olmasını seviyorum bi kaç arkadaşım vardır sadece çok samimi olduğum onlar olsa tabi farketmez:)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
benim zaten hem biricik yengem
hemde biricik kizkardesim üyeler burda
yalniz diilim
ve neysem oyum ne fazla ne eksik
keske herbiri burda olsa yakinlarimin
:eek::eek::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar