Buraya bi akrabanızın ya da bir tanıdığınızın üye olduğunu bilseniz...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bu tanıdıgım ya da akrabam samımı oldugum sızlerle paylastıgım herseyı bılen bırıyse sorun olmaz.Amaaa cevremdekı herkezle de samımı degılım kı.Aksıne benı cok asık suratlı ters ukala gorurler.Sanırım o yuzden de samımıyetıne guvenmedıgım bırısı ıse rahat rahat yazmazdım.

Zaten cok samımı oldugum bırını atsam sıteye ve ben kımım soylemesem benı bulması hıc zor olmaz yorumlarımdan:gul:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
kendı akrabalarımdan yakınlarımdan arkadaslarımdan olmasını gercekten cok ısterdım ama esımın aılesı ya da yakınlarından cıksss :dertli: zaten aynı yerdeyız gorusup duruyoruz az burda yalnız kalıyım de dagıtıyım demı ama ole bısı oldugunda bende pek rahat edemem acıkcası dusunsenıze bı gorumcem burda ve ben abısıne sayıyorum :gul::gul::gul: abısıne bırakmadan canıma okur valla :findik: aman uzak olsunlar burdan ıyıyız bole :D:D

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben almayayım mümkünse...özellikle elti,görümce türlerinden almayayım:Dkendi dost ve akrabalarım olabilir...gerçek hayatta çeliştiğim kimseyi burada istemezdim açıkçası:sinir:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bazen burada en yakınıma bile anlatamadığım şeyleri anlatırken bulabiliyorum kendimi , o yüzden bilemiyorum açıkçası..
Neysem oyum bunda bir sorun yok ama gerçek hayatta bazı şeyleri dile getirmek yada yüreğini açmak sanaldaki gibi kolay olmayabiliyor..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Yoo yorumlarımı değiştirmezdim :findikim: ayrıca siteyi pek çok tanıdığıma söyledim tariflerime buradan ulaşıyorlar :D

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
gizli saklı birşeyim yok ,hiç farketmez o yüzden :findikim:

Smile*

Daimi Üye
Tepki
286
Tesadüfe baak derim :D
Değişen bir şey olmaz, reelde neysem, sanalda da oyum nasılsa :eek:

G