Burcunu oku moral bul.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Oğlak

Başkalarının sana inatçı demelerine üzülme. Onlar senin istikrarına gıptayla bakıp, senin yarın bile edemeyen kişiler.

Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler, bilginler genelde Oğlak’tır.

Oğlak burcu olmak bile, tek başına bir şereftir. Hatta Oğlak burcu olarak doğamamış kadersizler için, Oğlak burcunu birinci dereceden akrabası olmak bile ayrı bir şereftir.

Sen kıvrak zekanla, zaten her zaman bir sıfır öndesin.

:simaranincismili:
tskler canim süperdi:hhhhhh:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Boğa

Ay benim güzeller güzelim.

Bu Boğa'lar var ya dünya tatlısı, yer gök harikası, şeker mi şeker insanlardır. Bal bunlar bal.

Bunun sohbetine doyum olmaz. İyi sevgili, iyi arkadaş, iyi, iyi, iyi... Say say bitmez bunlar.

Bir Boğa dünyaya bedeldir. Onlar şanlı burç aleminin, yere göğe sığmaz, harikulade burcudur.
:eek:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.418
İkizler

Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler, onlar seni çekemiyorlar.

Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan... Taaa biii ki kıskanırlar seni şekerim. Kim senin gibi kadar özgüven sahibi olmayı istemez ki.

Sen hiçbir zaman unutma, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır. Sen hiç takma o güzel kafanı onlara.

Sen burçların en sevimlisisin. Adın İkizler ama, sen bitanesin. :ciklet::ciklet:-ayse

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
AKREP
Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin gururun albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah senin soyunu eksik etmesin. Sen ki bir bakisiyla buzlari eritebilen insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye onlarin hepsi...... Neyse yine açtiracaklar agzimi. Senin güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden duymazdan gel o fesatlari.

esim oluyo akrep burcu

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla zaten her zaman bir sifir öndesin.

:hihi:buda benim burcum tskler:hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
IKIZLER
Halt etmis sana iki yüzlü diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin her ortama uyum saglayisin pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar seni sekerim. Kim senin gibi kadar özgüven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen hiç takma o güzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin ikizler ama sen bitanesin.

benim eşimde yengeç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar