Eseriklinego
Aktif Üye
Ay boğa burcunda. Kozmik bakım bugün temizlik yapmayın diyorBugün son temizlik yapmam lazım erkenden açtım gözleri
Hobilerinizle uğraşın diyor
Ay boğa burcunda. Kozmik bakım bugün temizlik yapmayın diyorBugün son temizlik yapmam lazım erkenden açtım gözleri
ay keşke gelsenAz kaldı hızımı alamayıp
günaydın mügüügünaydın kızlar
günaydın bebeğimGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
benim ev temiz bugün ben de bişeyler yapcamAy boğa burcunda. Kozmik bakım bugün temizlik yapmayın diyor
ben stres oldum şimdidenKahvaltı hazırlıycam. Ramazan önü son kahvaltı
Ramazan geldi çok şükür
Hiç yapasım yok zatenAy boğa burcunda. Kozmik bakım bugün temizlik yapmayın diyor
Ooooooobenim ev temiz bugün ben de bişeyler yapcam
o ne ya bana da söyleyin nerde bu kozmik şeysiHiç yapasım yok zaten
Ama hobi gibi yapmam lazım
Çok eğlenceli kozmik bakımı takip etmek dimi
Negoooo epilasyon tam tutuyo bugün nasıl sevindimAy boğa burcunda. Kozmik bakım bugün temizlik yapmayın diyor
Facede var kozmik bakım sayfanın adıo ne ya bana da söyleyin nerde bu kozmik şeysi
bi tane annemin verdiği yazlık blüz vardı yakası komple lastik büzgülü.lastikler ince gevşemiş onu kestim geçen kol boyundan.dikebilirsem onu dikcemOoooooo
aa bakim hemenFacede var kozmik bakım sayfanın adı
Ayın evrelerine göre hayatını yaşıyorsun
Kız ne dediyse çıkıyo valla
Dikersin kız nolcekbi tane annemin verdiği yazlık blüz vardı yakası komple lastik büzgülü.lastikler ince gevşemiş onu kestim geçen kol boyundan.dikebilirsem onu dikcem
Oooo bu güzel haberbenim ev temiz bugün ben de bişeyler yapcam
Stres yok güzel olacakben stres oldum şimdiden
Hiç eğlenceli değil takıntı yaptım yanlış günde yapmışım diyeHiç yapasım yok zaten
Ama hobi gibi yapmam lazım
Çok eğlenceli kozmik bakımı takip etmek dimi
Evet bende kal bıyık halledeyimNegoooo epilasyon tam tutuyo bugün nasıl sevindim
TirbiyisizDikersin kız nolcek
Nego musun sen
Kıskanıyor beni ondan
bende de kekik yağı vardı onu saçıma yapcam.ya da maya maskesi yaparım saça iyi geliyo.Oooo bu güzel haber
Stres yok güzel olacak
Hiç eğlenceli değil takıntı yaptım yanlış günde yapmışım diye
Evet bende kal bıyık halledeyim
Tirbiyisiz
Kıskanıyor beni ondan