Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışan kadın mı evliliğinde daha huzurludur çalışmayan mı?
bence biraz da kadınla alakalı mesela kadının evde yapacak bişeyi yoksa çocuk filan gibi ilgileneceği bişeyde yoksa akşama kadar eşini bekler o da işten yorgun gelince fazla ilgilenebilecek durumu yoksa o eşe yetersiz gelir ve sen beni sevmiyosun ilgilenmiyosun gibi sorunlar çıkartır ama kendi de çalışınca zaten yorulur akşam o kadar da yğun duygular içinde olmaz enerjisini atmış olur kendimden biliyorum tabi kişiden kişiye değişir şu an evde net olsa çalışmasamda daha ii vakit geçirebilirim
bende esseye katiliyorum
ilknurum bence alakasi yok canim
biz calisirkende beraber nekadar yorgunda olsak yarim saatcikte olsa vakit ayirir birbirimizle ilgilenirdik
calismiyorum simdide öyleyiz
bence karakter meselesi bu
yok ilgilenmiyon yok sevmiyon daha az seviyon gibi demek
karsilikli anlayis cok önemli
tabiki kişiden kişiye değişir ben kendi adıma konuşuyorum evdeyyken akşama kadar bi de uğraşacak bi işin yoksa çok canım sıkılıyo ee benim eşimde zaaten eve geç gelen biri genelde noluyo ben oluyorum sinir küpü sonra gümmmm ama çalışırken kafan bişeylerle meşgul yani tek ilgim eşimde olmuyo burayı da düşünüyorum filan öyle yani
elbetteki çalışan daha sosyal olduğu için bir de kimse çocukları bahane etmesin sonuçta çocuklar büyüyor çocuğun anneye tam bağımlılığı 3 yıldır ben 22 yıl çalıştım 13 yıldırda evdeyim
elbetteki çalışan daha sosyal olduğu için bir de kimse çocukları bahane etmesin sonuçta çocuklar büyüyor çocuğun anneye tam bağımlılığı 3 yıldır ben 22 yıl çalıştım 13 yıldırda evdeyim
:basakk:ben çalıştığı için calışan diyorum cünkü kendimden örnek göstereyim her şeye yetişmeye çalışıyosun sadece biraz kendinden ödün verip yıpranıyosun o oluyor.
Ben 30 sene çalıştım ve şimdide evdeyim huzurum hep aynı bence yine eşler arasındaki uyum diyorum çalışan kadın daha sosyal d iye birşeyde yok nice ev hanımları bence dahada güzel sosyal çevreler ediniyorlar dahada kendilerini yetiştiriyorlar herşeyde bence KİŞİ mutlulluguda huzuruda başarıyıda kendisi çabalarıyla bulur
eğer çalışan kadına eşi yardımcı olursa huzurlu olur hem sosyal hayat açısından daha avantajlı ama eş yardım etmez herşeyi kadına yıkarsa huzur olmaz tabi bence eşte bitiyo işky:
Ben çalışıyorum mutluyum ama evde kalsam çocuğumla ve eşimle daha fazla beraber olur onları mutlu etme çabam daha fazla olurdu.belkide öyle daha mutlu olurum bilmiyorum ama belkide evde can sıkıntısından patlarım:dertli: üff bilemedim :uzgun: