Çalışan kadın mı evliliğinde daha huzurludur çalışmayan mı?

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
eğer kadının çalışma saatleri ve koşulları uygunsa
eşide yardımcı oluyorsa evde
çalışmak en iyisi hem maddi açıdan sorunlar yaşanmaz hemde kadınında sosyal çevesi olur

G

guzelcem

Misafir
Çevremde çalışdığım arkadaşları görüyorum daha huzurlu oluyorlar... tercih meselesi.

H

Hera

Misafir
Çalışma koşulları vede Saatleri Uygunsa Evli bir kadın için sorun olmaz çalışmak elbetteki güzeldir Özel Sektör Yorar insanı Kolay değil İhtiyacı varsa Tek Maaş yetmiyorsa elbetteki kadın mecburen çalışacak ne yapsın..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
genelleme yapılamaz..kocaya bağlı kadının mutlu olması..

M

madesam

Misafir
bence de kocaya bağlı bir durum çalışan kadın ev işlerinde zorlanır ama sosyal çevresi vardır evde bunalmaz ben tatilde öldüm sıkıntıdan ya allah herkese çalışana çalışmayana huzur versin

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
o erkeğine gööre değişir adam çalışmıcaksın diye boğazına çökmüyosa çalışan daha mutludur. cunku calısmayan kadın hele bide biraz düşünceliyse isteklerini ertelemek zorunda kalabılır. zor durum yaratmamak ıcın parasal yada herehangı konudan. yada öyle erkekler varki sankı evlenırken çalışmadıgını bılmıyormuş sonradan öğrenmıscesıne başına kakar. yok çalışmıyosun ben bu eve ekmek mgetiriyrum. oyle başa kakılan ekmekmı olur.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
hem evın temızlıgı yemegı bulasıgı kadına bakıyosa hem de calısıyosa o kadının mutlulugunu bılemem ama cok yorgun olacagını bılıyorum bır yardımcısı varsa tabı o ayrı

M

madesam

Misafir
hem evın temızlıgı yemegı bulasıgı kadına bakıyosa hem de calısıyosa o kadının mutlulugunu bılemem ama cok yorgun olacagını bılıyorum bır yardımcısı varsa tabı o ayrı

aynen ben canım hem evin yemeği temizliği alışverişi bana bakıyor hem de çalışıyorum bu saat oldu kocam hala çalışıyor benim pilim bitti onunki biter geçinir gideriz:)

H

Hera

Misafir
Yardımcı Kadın şart bu şekilde bu şartlar altında olmaz madesam Aslı size sonuna kadar katılıyorum kadın zaten narindir arkadaşlar kadından Hamal gördünüzmü hiç fazla yük fazla iş yapamaz kadın mahfolur ..

M

madesam

Misafir
şimdilik çoluk çocuk yok da idare ediyorum o zaman edemem belli ki.. her işim dört dörtlük olmuyor tabiki ama yapmaya çalışıyorum oturma odası ve mutfağı temizliyorum ertesi gün yatak odası salon sonra wc banyo derken başa dönüyom tekrar ama ne yapayım.. eşim sabah 8.30 akşam dokuz çalışıyor bir de evde iş bekleyemem ki ben... hayırlısı olsun bakalım

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
kadın çalışsın yada çalışmasın bahane değil gerçi arada sırada bazı işlerin ucundan herkes tutabılır bazen yemekti temizlikti bunları beraber yapmak zevklı bıle olabılır.bazen erkekte bıtıyor o iş :D

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Bence mutluluk çalışıp çalışmamakla değil ki eşinin anlayışı sana destek olması senin dırdır etmemenle alakalı. hatta çalışanlar kafayı başka şeylere yorduğu için bence daha da mutlu olabilirler. evde iş çok da olsa kafa hep kocayı onun yaptıklarını kaynananın tavırlarını düşünecek duracak çalışan kadının buna vakti olmaz sanırım fazla.

Ayzer

Üye
Tepki
67
Çalışmak yada çalışmamak kadının huzurunu ne kadar etkiliyorsa evliliğin huzurunuda o oranda etkiler gibim geliyor bana.Ki huzur un birbirinden farklı değişkenleri olduğunu düşünürsek sadece çalışıp çalışmamaya da bağlayamayız sanırım durumu:)

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
çalışıp çalışmamakla hiç ilgisi yok evdeki huzurun.. çalışmak sadece kadına kendini iyi hissettirir, o da eğer keyfi çalışıyorsa.. yoksa işkence olur çalışmak..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Çalışmak isteyen çalışıyorsa evde oturmak isteyende oturuyorsa yani istediğini yapan kadın huzurludur...

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
çalışsaydım şimdikinden daha huzurlu olurmuydum bilmem,şimdi de ev işi vs sorunum yok diye çokta mutlu değilim.. çalışıyor olsaydım evdeki işler yüzünden huzursuz olmazdım bunu da biliyorum.şu halimle çalışmak bana daha iyi gelebilirdi diye düşünüyorum sadece..
şuda var aslında bir sürü vaktim var bu vakitleri daha iyi değerlendirebilsem çok çok daha huzurlu olacağım:tskler:

nargileci

Aktif Üye
Tepki
78
Genelleme yapılamaz ki bu konu hakkında.Kimi erkek vardır,illa çalışan bi bayanla evlenmek ister,kimi erkek vardır,eşinin çalışmasına hayatta müsaade etmez.Herkesin evliliği farklıdır,bazı kadınlar çalışarak kendini daha iyi hisseder,bazıları da evinde oturup kocasını bekleyerek huzurlu olduğunu söyler

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
kesinlikle kişiden kişiye değişir evet insanın kişiliği ile alakalı.. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar