Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışan kadın mı evliliğinde daha huzurludur çalışmayan mı?
eğer kadının çalışma saatleri ve koşulları uygunsa
eşide yardımcı oluyorsa evde
çalışmak en iyisi hem maddi açıdan sorunlar yaşanmaz hemde kadınında sosyal çevesi olur
Çalışma koşulları vede Saatleri Uygunsa Evli bir kadın için sorun olmaz çalışmak elbetteki güzeldir Özel Sektör Yorar insanı Kolay değil İhtiyacı varsa Tek Maaş yetmiyorsa elbetteki kadın mecburen çalışacak ne yapsın..
bence de kocaya bağlı bir durum çalışan kadın ev işlerinde zorlanır ama sosyal çevresi vardır evde bunalmaz ben tatilde öldüm sıkıntıdan ya allah herkese çalışana çalışmayana huzur versin
o erkeğine gööre değişir adam çalışmıcaksın diye boğazına çökmüyosa çalışan daha mutludur. cunku calısmayan kadın hele bide biraz düşünceliyse isteklerini ertelemek zorunda kalabılır. zor durum yaratmamak ıcın parasal yada herehangı konudan. yada öyle erkekler varki sankı evlenırken çalışmadıgını bılmıyormuş sonradan öğrenmıscesıne başına kakar. yok çalışmıyosun ben bu eve ekmek mgetiriyrum. oyle başa kakılan ekmekmı olur.
hem evın temızlıgı yemegı bulasıgı kadına bakıyosa hem de calısıyosa o kadının mutlulugunu bılemem ama cok yorgun olacagını bılıyorum bır yardımcısı varsa tabı o ayrı
hem evın temızlıgı yemegı bulasıgı kadına bakıyosa hem de calısıyosa o kadının mutlulugunu bılemem ama cok yorgun olacagını bılıyorum bır yardımcısı varsa tabı o ayrı
aynen ben canım hem evin yemeği temizliği alışverişi bana bakıyor hem de çalışıyorum bu saat oldu kocam hala çalışıyor benim pilim bitti onunki biter geçinir gideriz
Yardımcı Kadın şart bu şekilde bu şartlar altında olmaz madesam Aslı size sonuna kadar katılıyorum kadın zaten narindir arkadaşlar kadından Hamal gördünüzmü hiç fazla yük fazla iş yapamaz kadın mahfolur ..
şimdilik çoluk çocuk yok da idare ediyorum o zaman edemem belli ki.. her işim dört dörtlük olmuyor tabiki ama yapmaya çalışıyorum oturma odası ve mutfağı temizliyorum ertesi gün yatak odası salon sonra wc banyo derken başa dönüyom tekrar ama ne yapayım.. eşim sabah 8.30 akşam dokuz çalışıyor bir de evde iş bekleyemem ki ben... hayırlısı olsun bakalım
kadın çalışsın yada çalışmasın bahane değil gerçi arada sırada bazı işlerin ucundan herkes tutabılır bazen yemekti temizlikti bunları beraber yapmak zevklı bıle olabılır.bazen erkekte bıtıyor o iş
Bence mutluluk çalışıp çalışmamakla değil ki eşinin anlayışı sana destek olması senin dırdır etmemenle alakalı. hatta çalışanlar kafayı başka şeylere yorduğu için bence daha da mutlu olabilirler. evde iş çok da olsa kafa hep kocayı onun yaptıklarını kaynananın tavırlarını düşünecek duracak çalışan kadının buna vakti olmaz sanırım fazla.
Çalışmak yada çalışmamak kadının huzurunu ne kadar etkiliyorsa evliliğin huzurunuda o oranda etkiler gibim geliyor bana.Ki huzur un birbirinden farklı değişkenleri olduğunu düşünürsek sadece çalışıp çalışmamaya da bağlayamayız sanırım durumu
çalışıp çalışmamakla hiç ilgisi yok evdeki huzurun.. çalışmak sadece kadına kendini iyi hissettirir, o da eğer keyfi çalışıyorsa.. yoksa işkence olur çalışmak..
çalışsaydım şimdikinden daha huzurlu olurmuydum bilmem,şimdi de ev işi vs sorunum yok diye çokta mutlu değilim.. çalışıyor olsaydım evdeki işler yüzünden huzursuz olmazdım bunu da biliyorum.şu halimle çalışmak bana daha iyi gelebilirdi diye düşünüyorum sadece..
şuda var aslında bir sürü vaktim var bu vakitleri daha iyi değerlendirebilsem çok çok daha huzurlu olacağım
Genelleme yapılamaz ki bu konu hakkında.Kimi erkek vardır,illa çalışan bi bayanla evlenmek ister,kimi erkek vardır,eşinin çalışmasına hayatta müsaade etmez.Herkesin evliliği farklıdır,bazı kadınlar çalışarak kendini daha iyi hisseder,bazıları da evinde oturup kocasını bekleyerek huzurlu olduğunu söyler