Canlarım benimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
o da ben gibi pek meraklıymış desene evlenmeye:) gerçi biz salonda oynamadık islama uygun yaptık ama kına gecesinde oynamaktan fenalaşmıştım:)

Ben de öyle yapmıştım kuzu ama ne bileyim işte kız hiç yorulmuyor ona şaşırdım kına da oynadı 2 düğün yaptılar 2sinde de oynadı :hihi::hihi: Çok tatlı kibar bir şey ama ya Allah mutlu etsin ne diyeyim düğünü de gzel yaptılar Boğaza karşı canlı müzikle oldu :panter:

M

madesam

Misafir
ohh ne güzel ya düğün de önemli ama asıl önemlisi ondan sonrası.. inşallah hep mutlu ollurlar

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
ohh ne güzel ya düğün de önemli ama asıl önemlisi ondan sonrası.. inşallah hep mutlu ollurlar

Öyle canım benim çok haklısın bakalım ikisi de yaşlarını almış insanlar inşallah öyle de davranırlar birbirlerine, annem dayımın oğluyla epey konuştu birbirinizi incitmeyin üzmeyin diye.. İnşallah şu an ki mutlulukları daim olur

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
kazakflag.gif
ucak.jpg

Evet hanımlar ben bugün eşimin yanına dönüyorum Alah'ın izniyle..İkindi namazından sonra Adana'ya gidiyorum ordan İstanbul uçağına bineceğim inşallah ordan da diğer Kazakistan uçaklarına inşallah..
Ne olur dua edin benimle birlikte gelecek olan arkadaş gelmiyormuş ve ilk kez 3 uçak değiştirmede yalnız olacağım :iyyyy:
Ve aradaki Aktav şehrinde Türklerden rüşvet alıyorlar malesef ki inşallah ben öyle bir şeyle karşılaşmam ve hemen su gibi sağ salim eşimin yanına varırım..
Dualarınızı bekliyorum canlarım
Allah'a emanet ol kendinize iyi bakın inşallah görüşürüz:hanimbye:

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun dualarınız da unutmayın

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Konu güncelliğini yitirdiği için kapatılmıştır :findikim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar