Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CANLARIMMMMMMMMMM benim sizler benim can dostumsunuz-beni çok mutlu etdiniz böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekküer ediyorum. RABBİM yuvalarınıza huzur -mutluluk -sevinç -kahkahalar yağdırsın ALLAHIMA EMANET OLUN. trafik kazasından kurtuldukda-diğer kazadan kurtulamadıkeşim kopuyor, oğluşumda 11 ŞUBAT da 2 yaşına girecek ALLAH İZİN VERİRSE İNŞAALLAH... eee bebişimde sanırım ramazan ayına geliyor, eşim kızım olsun diyor RABBİM eşimin dualarını kabul etsin....
arişcim son adet günüm 25 eylüldü, izine çıkmışdık ANTALYAYA gitmişdik hatda 7 gün denize giremedim, bitdikden sonra alanyaya gitdik deniz suyu beni hamile bırakıyor
arişcim son adet günüm 25 eylüldü, izine çıkmışdık ANTALYAYA gitmişdik hatda 7 gün denize giremedim, bitdikden sonra alanyaya gitdik deniz suyu beni hamile bırakıyor
ALLAH RAZI OLSUN hepinizden asıl sıkıntı kazadan önce ise bebek boyun ve beyin tam vücut tomografisi çekildi kazadan sonrası ise sıkıntı yok ama kazadan öncesi ise sıkıntı olucak bu düşündürüyor bizi-hmm:ilknur::dertli::dertli::dertli: