Pierre loti de hayırlı aaşamlar epiciinize
Bide gezemiyorum diyoo bak helee afiyet olsunPierre loti de hayırlı aaşamlar epiciinize Ekli dosyayı görüntüle 39059
Gel beraber olsun ex gelinimAfiyet olsun
Sen ne yanda oturuyonGel beraber olsun ex gelinim
Valla normalde evde oturmam ama Vertigo tuttumu eve kapatıyor yoksa felci üstümden atana dek 2 yıl dört duvar arasındaydım müsade edin de olsun o kadar dimiBide gezemiyorum diyoo bak helee afiyet olsun
Gez canııım bişi demedikValla normalde evde oturmam ama Vertigo tuttumu eve kapatıyor yoksa felci üstümden atana dek 2 yıl dört duvar arasındaydım müsade edin de olsun o kadar dimi
Otel ve hamam var ya gittiysen bilirsin onun üst taraflarındaSen ne yanda oturuyon
Şifa olsun yarasınAnalı kızlı ıhlamur
Ekli dosyayı görüntüle 39345
Amin teyzoşŞifa olsun yarasın
Haberim yok mügüm bizde atak dönemlerindeyiz bebemle delirmece hiç siteye bile bakamıyorum çok huysuz oldu oğlan@bitter_im bu nerde ya @Teyzos
Kız çocuklu olmak zor tam zamanı tabikiHaberim yok mügüm bizde atak dönemlerindeyiz bebemle delirmece hiç siteye bile bakamıyorum çok huysuz oldu oğlan
Meme reddi yapıyordurKız çocuklu olmak zor tam zamanı tabiki
Benim torun 4 aylık durmuyor anneyi çok yoruyor emek istemiyor mama istiyor annede emzirmek istiyor bari diyor 6 aya kadar emzireyim diyor
Vallah gecede emiyor ya red ediyor kız yoruluyor yaMeme reddi yapıyordur
Uykuya geçişte uykudan kalkınca emzirmeyi denesin
Bnm bebede öyleydi.
Çok yorucu Ahh bnmki 2 aylıktı başladı 6. Aya kadar devam etti. Dr pes etme düzelecek dedi düzeldi şimdi de bağımlı olduVallah gecede emiyor ya red ediyor kız yoruluyor yaO