He valla :alsana:
Bende az işlerimi yaptım geldim Babamdan şamarı yemeden -kizgin
anlamadım canım baban ne alaka
He valla :alsana:
Bende az işlerimi yaptım geldim Babamdan şamarı yemeden -kizgin
çeyiz düzmek ne kadar zor al al bitmiyo hep eksikler çıkıo çıldırıcam yakında offff
öyle hep eksik çıkıyo bitmek bilmiyo :ayk:ben bıraktım artık çeyiz düzmeyi ky:
Bende dünden sonra evlilik fikrini tekrar düşünmeye karar verdim balım -ciko bekar kalcam en iyisi yok çeyiz derdi yok koca derdi evlenmeden başladı benimki evlenince hiç katlanama ben :dertli:
neden öyle diyon kız doğru insanı buldğunda herşey olur ben asker yolu beklliyorum işte o gelene kadar küçük tefek şeyleri yaptım o gelincede birlikte yaparız diye bıraktım
bende bekledim cnm geldi ama gelince sorunlar çoğaldı biraz askıya alıcaz evliliği gibi ama bakalım.Bende küçük şeylerimi aldım o gelince devam edelim dedim ama istediğim herşeyi sorun etmeye başladı bende istememe kararı aldım kendi bilir alır koyar evine bende öyle evlenirim artık :dertli:
bence sende kararlarını söle istemediğin şeyi neden alıyosun canım ikinizde ortak bir noktada buluşun sonuçtaa baya kullancaksın o eşyalar:dertli:
tatlım sorunları büyütmüyorum artık beğendiğimi söylüorum ister alırız isterse almadan kendi istediğini yaparız :dertli: inş herşey düzelir ben yoruldum artık
ben ben bennn varım, bana fikir verin hadi bakalım
ne hazırlayacağım, ne yapacağım ?
annem birşeyler yapmış ama yeterlimi bilmiyorum:iyyyy:
Netten senin için bir araştırma yaptım,umarım faydalı olabilirim.merhaba ben henüz sizlere göre çok küçüğüm henüz 18im ama benim kuzenim evlenecek ve ona bir şeyler almam gerekiyor ve bu konuda danışabileceğim kimsem yok sizce ne yapmalıyım?:acep: onun çok fazla bi çeyizi yok ve çeyizlik ne alınır bilmiyorum da bir kaç ay sonra evleniyor eksiklerini de söylemiyor ne yapacağımı bilemedim lütfen bana yardım eder misiniz?:dertli: