KraLiçe
Daimi Üye
Nkcım tebrik ederim
Teşekkür ederim bitter_im sağolTebrikler 1.nk83 ve katılımcı bütün üyelerimize..
Canın sağolsun yarında "Et yemekleri" yarışmasının oylaması başlayacak oraya bekleriz bu sefer unutma amaaçıkçası bu yarışmaya oy vermeyi atlamışım :dertli:
Nkcım tebrik ederim
Nkcım tebrikler canım.Diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.Hepiniz gönüllerin birincisisiniz.İnanın oyumu bile zor kullanmıştım.Hepsi çok güzel çünkü.Ellerinize sağlık tekrardan ve nkcım tekrardan tebrikler canım
Bu yarışmayla beraber senden çok güzel bir anne olacağı sonucunu da çıkardımDüşünsene çocuğuna hep böyle şekilli yemekler hazırladığını
Tebrikler Nk cım , güzel bir yarışma oldu.
Oy kullanımı düşük olsa da , verilen emek çok güzeldi.
"Çocuklarımıza Özel Menüler" yarışmasında sizlerden aldığı 17 oyla birinci olan yarışmamıza Kahvaltı Köyü adlı tarifiyle katılan bendeniz nk83 oldu...
Yarışmaya emek vererek birbirinden şirin ve birbirinden güzel tariflerle katılan tüm katılımcılarımızı tebrik ederiz efendim -alkis
-Sıralamamız şöyle-
1.Nk83
2.LiLi
3.İncitanemtuana
4.Sıladayım
Tariflerinizi Çocuklarımıza özel menüler adlı bölümümüze ekleyebilirsiniz
:nk:-----------------------------------:nk:
3.AdayNk83
Kahvaltı Köyü
malum benim kizin gecen ay6.yas günüydü
ve ben bu kelebek muffinleri
anaokulundaki
dogum günü kutlamasi icin yaptim
cok olumlu yorum aldim ögretmeni ve almanca ögretmeninden
cocuklarda cok severek yemisler
tuanamin yüzündeki gülücük gözlerindeki sevinc görülmeye tatmaya degerdi
kelebek hastasi oldugu icin bayilmisti
buda mutluluklarin en güzeli
İncicim kelebek muffinlerin gerçekten çok güzel olmuş , emek vermişsin eline sağlık benim oyum da pişti olduğum adaya gitmişti
Sılacım'ın da tarifi çok farklı ve eğlenceliydi gerçekten , deniycem mutlaka.
Birinci tarifimiz hem besleyici hem görsel olarak çok yaratıcı hem de lezzetliydi ve haketti .
Herkese teşekkürler.