ay ne güzel herkes tecrübesini paylaşmış ben bile bilmediğim şeyler oldunu çıkardım yazılarınızdan
fındık kurdum inatlaşma konusunda işin çok zor cnm hani demişsin ya sabırsız bir anneyim diye işte bu senin en büyük kusurun olur kızınla aranda inan bana şimdi kızın bunu hissediyordur ve senin inadına yapıyordur bu tür şeyleri ..mesela tv kapatıyor demişsin onu neden yaptığını eminim biliyorsundur ama bir hatırlatmak isterim anne ve babası ile bi aradyken bi çok çocuk bunu yapmıştır ve yapıyordur onalrın bize iletmek istedikleri msj sadece şu '' benimle ilgilenin '' siz siz olun üzerine gitmeyin kapattığı zaman tv yi bi sürede olsa açmayın bu onun hoşuna gider inan 10 dk olsun sen yada eşin hatta ikinizde onunla ilgilendiğinizde oynadığınızda mesela biz o yaşlarda gıdıklama oynardık ne hikmetse buna bayılırlardı :besik: daha sonra kendiliğinden gidip tv yi açıçaktır bak gör
çorap konusunada gelince sanırım biz anneler kendimiz gibi sanıyoruz çocukları üşüyorsak onlarda üşüyordur gibi aslında onların vucut ısıları sürekli hareket halinde oldukları için hep yüksek sanırım o yüzden çorap ,patik vs giymek istemiyorlar :dusun: sende çok hassas olma bu konuda mesela ben asla gece çorap giydirmedim ve 2 kat kıyafet hiç giydirmedim sadece yelek alışkanlığı edindirmiştim onuda şu şekilde sevdirdim yeleklerine çeşitli oyuncak düğmeler diktim ayaklarınada hep onların seviceği panduflar aldım
azcık uzun oldu ama fikir olur belki diye düşündüm
bu arada nesrin abla senin anlattığın hikayenin aynısını bende büyük kızıma yapmıştım gerçekten çok işe yarıyor gerçi azcık ağır bir tecrube oluyor onlara ama olsun