Benimde geldi taş makasAynen şu bir saat balık yeme muhabbeti uçurum falan vardı fragmanda
Başka bişe olmayaydı iyiydi ohh adam herşeyi bırakmış ardında tatil yapıyorBunlar hep sohbet ediyorlar başka bir şey yok
Başka bişe olmayaydı iyiydi ohh adam herşeyi bırakmış ardında tatil yapıyor
Ya bu çöp adamda bi dedilik olmalı
Bence küçükken pastanede gördüğü kızın hayalini görüyor peri meri yok
Kız güzel dizi olursa bana da söyle izliyeyimBak bi de şu Bülent gibi adamlar...hayatta ne gereksiz he.kontrol edemedikleri güdülerini erkeklik olarak görüp gurur duyuyorlar bi de...
Asiye ye ne demeli..70 yaşındaki adama uykusu gelmedi diye ballı süt yapacak yaşanmış bir hikaye olması üzdü...
Yabancı dizilere saracak
Aaaa tabiki..ne tür seversin..fantastik,tarih,gerilim farkeder mi yoksa hepsini izlerim der misinKız güzel dizi olursa bana da söyle izliyeyim
En iyisi yabancı bizimkilerde iş yokBak bi de şu Bülent gibi adamlar...hayatta ne gereksiz he.kontrol edemedikleri güdülerini erkeklik olarak görüp gurur duyuyorlar bi de...
Asiye ye ne demeli..70 yaşındaki adama uykusu gelmedi diye ballı süt yapacak yaşanmış bir hikaye olması üzdü...
Yabancı dizilere saracak gibiyim sankim..last kingdom sezon vermiş..
Bana doğada geçecek tarih aksiyon bilim kurguAaaa tabiki..ne tür seversin..fantastik,tarih,gerilim farkeder mi yoksa hepsini izlerim der misin
Murat Soner yaaa
Last kingdom sevdik bizBana doğada geçecek tarih aksiyon bilim kurgu
Sağol canım bakayım onlaraLast kingdom sevdik biz
Ağır demezsen FRİNGE bilim kurgu olarak çok iyi ..
Komedi polisiye CASTLE bununda çok sevmiştim 3.sezon hariç
Çok var sanırım ama aklıma ilk bunlar geldi senin tavsiyelerin neler