Corba Tariflerimiz Oylamaya Acilmistir Hanimlar

LEZZIZ VE GÖRSEL CORBA TARIFLERIMIZE OYLARINIZI BEKLIYORUZ

• 1.ADAY-DOMATESLI SÜTLÜ SAFAK CORBASI - ferah :sarilma:

Kullanılan: 0 0,0%
  • 2.ADAY-SEBZE TANELI CORBA - incitanemtuana :sarilma:

• 6.ADAY-ARPA SEHRIYE CORBASI - Arina :sarilma:

• Kullanılan toplam oy
    55
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:hhhhhh:daha fazla anketi acik tutmak istemiyorum ve herzaman yaptigim gibi gec kapatirim ya anketi kapatiyorum artik hayirli ugurlu olsun fakat erken yatmam gerektigi icinde aciklamami sabah yapicam azicik daha meraklanip heycanlanin diye:hhhhhh:

oy veren ve yorumlarini esirgemeyen herkeze birkez daha cok tsk ederim:hhhhhh:

:hhhhhh:ayrica katilan tüm hamaratlarimizada ellerinize emeklerinize saglik:hhhhhh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bir yarışmamızın daha sonuna geldik arkadaşlar.

Bol çekişmeli bir yarışma oldu. Başta birincimiz Sıladayım olmak üzere tüm katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum :hhhhhh:

Hepinizin ellerine, kollarına ve sevgisini koyarak yapmış olduğu çorbalara sağlık:panter:

Çorbalarınızı ÇORBALARIMIZ bölümünde tanıtabilirsiniz arkadaşlar:hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Sılam tebrik ederim bitanem,senin çorbanla panterin arasında kalmıştım ben de:hhhhhh:

d49bdcd7d39b1779d72032bee3.jpg

Panterim seni de tebrik ederim canım,oyum sanaydı:hhhhhh:

9qzhgyddkw.gif

Ve diğer tüm katılan arkadaşlar,hepiniz gerek tariflerinizle gerek görsellikleriyle yarışmamıza büyük bir renk kattınız,hepinize çok teşekkürler...:hhhhhh:

o5zthv.gif

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
silam canim hamaratim tebrik ederim birinciligini
favori corbamdi birinci olmasinada sevindim
insaallah en kisa zamanda denicem

:panter:panter canim seninde ikinciligin hayirli olsun epey cekistiniz aranizda:panter:

ve katilan tüm hamarat arkadaslarima tekrar ellerinize emeginize saglik canlarim

yarisma cok güzeldi

0oy alsamda yarismak cok özeldi

tariflerinizi ayriyetten paylasirsaniz cok cok sevinicez canlarim

:panter::panter::panter:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
çok teşekkür ediyorum kızlar inanın çok mutlu oldummekşili çorbayı hepinize tavsiye ederim mutlaka deneyin gerçektende çok güzelbir çorbadırayyyyyyyyyyyyyy çok sevindirik oldum yaaaaa ben birinci oldumm

panterim canım :panter::panter:seni de tebrik ederim canım soğuk aayran aşı çorbası benimde çok severek yaptığım ve beğendiğim bir çorba benim oyumda sanaydı pantercim tebrik ederim birtanem:eek::eek::eek::panter:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Sılam tebrik ederim birtanem:kupa:

Nihayet onca yemek yarışmalarına katılıp nihayet birincilik aldın:kupa: eh artık devamı da gelsin değilmi hamarat arkadaşım:teselli:

Tüm katılımda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum.Hız kesmeden yarışmalarımızın devamı gelsin inanın şahane tarifler çıkıyor ve şahane bir görsel şov yaşatıyorsunuz bizlere:hhhhhh:
Herkesi tebrik ediyorum

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet haklısın şahım ne demişler bekleyen derviş muradına eremiş bendeki de o oldu sonunda o kadar katıldığım yarışmalardan sonra bir birinciliğim oldu çok da sevindirik oldum

katılan tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık çok güzel tariflerdi ama bir tarif vardı ki okuduğumda beni güldürmüştü fındığım bu tarif senin tarifindi kuzum acaba çorbanın kendi ismimiydi yoğsam senin ismini verdiğin bir çorbaydı ezodamat çorbası

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
sıladayım bebegım tebrık ederım bebegımmmmmm
amma cekısmelı oldu yarısma heee
ben ayran ası coobasını ılk defa yaptım ogunu ewdekıler ck begendı aslında aklımda senın corban wardı ııkıyapmamısım pıstı olacaktık tekrar tebrık eder oy weren we kayılan arkadaslar tabııı oncelıkle balım ıncıme tsk borc bılırım:panter::panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar