Eee elin boşmu geldin
Ay ben size iyi malzeme toplarım gibime geliyor ama haftaya.
Kaynanam yanına gelin aldı bu yaz. 1 haftalığına yatılı misafirlige gidiyoruz onlara. Bakalım ne olacak?
Eee elin boşmu geldin
Ay ben size iyi malzeme toplarım gibime geliyor ama haftaya.
Kaynanam yanına gelin aldı bu yaz. 1 haftalığına yatılı misafirlige gidiyoruz onlara. Bakalım ne olacak?
Hay bahtıma tüküreyim. Dedikodum bile yok olumm benim yaaaa:kizginasli:
Dedikodum yokta ama iyi dinleyicimdir:nazo::nazo:
Henüz kazan kaynamaya başlamadı ama ısınma turlarındayız şekerim:cilgindans:kazanda neler kaynıyor bakalım:tıktık
Heycanla bekliyorumAy ben size iyi malzeme toplarım gibime geliyor ama haftaya.
bilemicem dedikodular malzemeler sizekazanda neler kaynıyor bakalım:tıktık
katılımcıda ol arada :sevindirikasli:Dedikodum yokta ama iyi dinleyicimdir:nazo::nazo:
kıyamammm benimde yok ezikmiyiz nan bizHay bahtıma tüküreyim. Dedikodum bile yok olumm benim yaaaa:kizginasli:
bende öyle şahımSabırsızlıkla bekliyorum:sevindirikasli:
:kahkaha::kahkaha:Ay böyle dedikodu üreticeğiz diye neredeyse ayrılan evleri kaynanacığımızla birleştireceğiz bee:gul:
Dur ben de bizim gelini çekiştireyim.
Ulen evhanimiyim ama kendi birikimimle ufak bi bilezik aldim.bu gacı bunu gördü ya. "kocam da bana alacak ama işte ikramiye alırsa" diyor. Kocasınin yani kardesimin yaninda soyluyor bunu. Bir de öyle bi boyun büküyor öyle bi acındırma yapıyor görseniz gülersiniz. Kendisi çalışan ve maaşını eve koymayan bir kadın bu arada.onu da söyliyim
Araya kıskanclık girince öle oluyor
Aynı bizim gelini gördüm ya orda
Bende bişe alsam kendime hemen koca oda çalışıyodu ama dedigin gibi maaşı eve koymuyodu
Tokatlıyasım geliyodu fff:
Bizim gelini niye göremiyorum kızım ben.
Allahım ne kıskançlık ne çekememe ne laf taşıma. Zerresi yok olumm.
Üstüne bir de benim arkamı toplar garip
Hayret içindeyim. Saf kalpli mi biraz
İnsanın içinde varsa bir gun bir yerde patlak veriyor. İçinde yok demekki.çok şanslısınız.
Sorma bizimkide öle çocuk gibi ota koka kıskançlıkYok anam yok. Görümce kıskanan tip bunlar.
Bir de eltisi olunca ne olacak ben onu merak ediyorum. O zaman seyreyle gümbürtüyüD
degiş edelim :kahkaha:Bizim gelini niye göremiyorum kızım ben.
Allahım ne kıskançlık ne çekememe ne laf taşıma. Zerresi yok olumm.
Üstüne bir de benim arkamı toplar garip
Sanırım iyi temiz biriHayret içindeyim. Saf kalpli mi biraz
İnsanın içinde varsa bir gun bir yerde patlak veriyor. İçinde yok demekki.çok şanslısınız.
bende alıştım öle böle diil bazen çileden çıksamdaYa ama ben artık alıştım. Fıtratı böyle. O kadar saçma çocukça kıskançlıklar yaptıki anlatsam roman olur.neyse bundan sonrakileri anlatayım da forum olsun
kıyamam sana yaaöyle valla düşünüyorum da evlendiğimden beri hep yakınız altlı üstlü oturuyoruz her işlerine ben koşarım gel görki geçen yıllarıma yazık dediğin gibi kim için ne için bukadar tükeniyorum
duymayayım görmeyeyim diyorum ama kadın sabrımı sınıyor sanki eşime patlıyorum artık bir insanın üstünede bukadar gelinmezki diye adamnın kafasını şişiriyorum
tamam çiziktir sagdan soldan yeter gözü korksun :ko@bitter_im bu odayıda açtın dedikodu yüzünden cehennemin en alt kısmında yanacağız :ko
şu pıçaklama fikrinede bayıldım kız nerden aklına geldi :nazo:
derine indirmeden azcık çizsem korkarmıki acaba :ko