Dekolte size göre teşhircilik midir?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Dekolte, artık günümüz hanımlarının; özellikle medyatik olan hanımlarımızın vazgeçilmezi. Gerek göğüs, gerek sırt, gerekse bacak dekoltesi. Abartıldığında gerçekten çekilmez bir görüntü çıkıyor ortaya. :ates:

Peki sizce dekolte teşhircilik midir? Dekolte nerede bitip teşhircilik nerede başlıyor? :eller:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bu çok derin bi konu ben zaten açık giyinmem bana göre ters ama hani açık bi bayana göre de herşeyin sınırı olmalı sadece göğüs uçlarını kapatan bi kıyafet giyip bunu dekolte die sunanlar var ki dekolte kesinlikle değil teşhirciliktir.....poposunu bile zor örten etekler giyiliyo sonra ne oldu hadi frikik...eee o etekten senin bi yerlerinin görüneceği belli zaten bu da teşhircilikten başka bişey değil...sadece ünlüler değil bu normal insanlarda da var...mesela tanga bikini...bu dekolte mi teşhircilik mi...herşeyin bi adabı var...o kadar teşhircilik yapacağına çıplak gez ben buyum giyinmeye karşıyım de kardeşim:dertli:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İlknur bende senin gibi düşünüyorum.Ben kapalı; yani başörtülü bir bayan değilim; ama dekolte de giyinmem. Bana göre herşeyin bir sınırı var. Tamam bende mini bir etek, mini bir elbise giyiyorum yeri geldiğinde; ama oturup kalkmama da dikkat ediyorum. :kahve:

Ama bazı insanlar var ki, artık dekolte değil de teşhircilik gibi yapıyorlar. Bile bile göğüslerini göstermeler vb. gibi... Bu bana göre teşhircilik bence. :dertli:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
kesinlikle katılıyorum kızlar... herşeyin bir ölçüsü olmalı... kadınlar bence teşhircikle kendilerinin hoş olduğunu sanıyorlar, beğenildiklerini sanıyorlar.. ama erkekler daha çok saklanan, gizlenen güzelliklerden hoşlanırlar.. birde sırf erkekler için gizleme, örtünme değil dinimizcede uygun değil zaten...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kimisi de var giyiyolar öyle sonra biri dönüp laf atar suç olur bakar suç olur ama öyle giyinenlere ben de bakıyorum zaten kişi de baksınlar die giymiyo mu:) geçengün magazinde kimdi unuttum bi ünlü mini bi elbise giymiş askısız ve göğüslri de açıldı açılacak yürüyo dedim şimdi fırlayacaklar yani....bu nedir ki amaç ne öyle bişey giymekte:dertli:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Bende kapali degilim ama asla asiri dekolte ve mini etekten de kisa olan süper minilerden asla giymem. Yani bir bayan olarak bazi seylere dikkat etmemiz gerekiyor. Bayan diyorum cünkü ben hic bir erkegi sirt dekolteli mini sortlu görmedim. :dertli:

aynen canım.. heryerde kadınlar... reklamlarda afişlerde, iç çamaşır reklamlarında falan... neden erkek ürünlerinin reklamında göremiyoruz bu tür görüntüler.... :kahve: her yerde kadınlar kullanılıyor... o yüzden kendimize çeki düzen vermeliyiz, dikkt etmeliyiz...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şunu da vurgulamak istiyorum kızan filan çıkabilir belki ama doğruya doğru teşhircilik sadece dekolteyle olmaz bazı kapalılar var altında daracık bi kot zor yürüyo darlığından üstünde açık renk dar bi badi içi görünüyo başında da bi şal saçını kapatmış ama başka her yer meydan da...dekolte yok ama teşhircilik hat safhada....başına o şalı takmasa belki kimse dönüp bakmayacak ama onu takmış vücüt ön planda...şimdi bu kapalılık mı....bazı kapalılar var giydiklerini deyme açık olan insan giyemez...uzun yazdım ama burda yaşayan biri vardı aynen böyle giyinirdi sonra açıldı çok sevindim şahsen açılmasına iyi oldu yani....açıldıktan sonra hiç o kadar üzerine yapışan kıyafetlerle görmedim onu mesela eskisi kadar dikkat çekici giyinmiyo artık...bu neden oluyo tabi pek anlamışta değilim:ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynen ilknurum... malum büyük şehirde yaşıyoruz... burda o kadar çok öyle görüntüler görmekteyizkiii:dertli::dertli: Allah hidayet versin ne diyelimm... uyarmak lazım tabi uygun bir dille...

burası küçük yer olduğu halde var:)kapalıdır ama face de bak dolu açık saçık resimler sanki neden koyuyosa....kapalı açık ayrımı yapmam kesinlikle yanlık anlaşılmasın ama ben teşhriciliğe karşıyım

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ya bu çok derin bi konu ben zaten açık giyinmem bana göre ters ama hani açık bi bayana göre de herşeyin sınırı olmalı sadece göğüs uçlarını kapatan bi kıyafet giyip bunu dekolte die sunanlar var ki dekolte kesinlikle değil teşhirciliktir.....poposunu bile zor örten etekler giyiliyo sonra ne oldu hadi frikik...eee o etekten senin bi yerlerinin görüneceği belli zaten bu da teşhircilikten başka bişey değil...sadece ünlüler değil bu normal insanlarda da var...mesela tanga bikini...bu dekolte mi teşhircilik mi...herşeyin bi adabı var...o kadar teşhircilik yapacağına çıplak gez ben buyum giyinmeye karşıyım de kardeşim:dertli:
ben de böyle düşünüyorum,hadi şimdi kilo var yaş var ...ama gençliğimde de giymedim en fazla dizüstü giymişimdir ,tesettürlü değilim ama bana çok ters dekolte:panter: /COLOR]

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kendimi bildim bileli bekarken olsun,evliyken olsun hiç bir zaman aşırı ilgi çeken tarzzda bir giyimim olmadı.

Bundan da çok memnunum,kıyafet bir bakıma insanın aynasıdır.Neysen onu gösterir.Babam İstanbul agelin geleceğim zaman bana orda açılır saçılırsın demişti hiç unutmam,ben kendimi bilmiyo muyum ki baba açılıp saçılayım dedim,bişey diyemedi bi daha:alsana:

Yani demek istediğim insanın biraz da içinde olmalı...Ar,namus,haya duygularını kaybetmemiş olan bir insanın da bu denli açk saçık giyineceğine inanmıyorum ben.:kahve:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kimisi de var giyiyolar öyle sonra biri dönüp laf atar suç olur bakar suç olur ama öyle giyinenlere ben de bakıyorum zaten kişi de baksınlar die giymiyo mu:) geçengün magazinde kimdi unuttum bi ünlü mini bi elbise giymiş askısız ve göğüslri de açıldı açılacak yürüyo dedim şimdi fırlayacaklar yani....bu nedir ki amaç ne öyle bişey giymekte:dertli:

şunu da vurgulamak istiyorum kızan filan çıkabilir belki ama doğruya doğru teşhircilik sadece dekolteyle olmaz bazı kapalılar var altında daracık bi kot zor yürüyo darlığından üstünde açık renk dar bi badi içi görünüyo başında da bi şal saçını kapatmış ama başka her yer meydan da...dekolte yok ama teşhircilik hat safhada....başına o şalı takmasa belki kimse dönüp bakmayacak ama onu takmış vücüt ön planda...şimdi bu kapalılık mı....bazı kapalılar var giydiklerini deyme açık olan insan giyemez...uzun yazdım ama burda yaşayan biri vardı aynen böyle giyinirdi sonra açıldı çok sevindim şahsen açılmasına iyi oldu yani....açıldıktan sonra hiç o kadar üzerine yapışan kıyafetlerle görmedim onu mesela eskisi kadar dikkat çekici giyinmiyo artık...bu neden oluyo tabi pek anlamışta değilim:ates:

Bizim bir akraba vardı, zaten dengesizdi de neyse :kahve:

Kapanmaya karar verdi; ama kapanmaya bakın;

V gögüs dekolteli üzerine yapışan bir top, altına kot ve üzerine eşarp :ates:

Gelde buna teşhirci deme :dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Kapalıların bir de başlarına kocaman bir topuz yapıp full makyaj yapmasına anlam veremiyorum.:dertli:

ben de topuz yapıyorum çünkü eşarp kaymıyo o zaman ama tabi kocaman ve dimdik olanlara ben de sinir oluyorum bi ölçüsü olmalı kafandan büyük topuz yapmanın anlamı yok yani:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar