Dekolte size göre teşhircilik midir?

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende kapali degilim ama cokta acik giyinmem:panter:
asiri makyaj yapanlara bende sinir oluyorum.
birde cok kilolu olup dap dar giyinenelerdede hos bir görüntü olmusor:dertli:
kapali olupta boynu acik birde dekolteli olanlarida anlamiyorum:dertli:

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
bende kapalı biriyim...kot giymeyi de seviyorum -ciko...ama kotlarımın üzerine uzun tunikler giymeden asla sokağa çıkamam...kısa kollu giyip çıkmak bile ar gelir :utandim:...o söz ettiğiniz kapalılar(!)varya bence bizim gibileri aşağılamak için öyle giyiniyorlar...:alsana:kapanmak için değil :sinir:...dekoltede artık amacını aşıyo bence....teşhirciliğe giiyor...-zebani

özellikle seda sayan ve bülent ersoy gibi kendini ispatlamaya çalışanlarda...:findik:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende kapalı biriyim...kot giymeyi de seviyorum -ciko...ama kotlarımın üzerine uzun tunikler giymeden asla sokağa çıkamam...kısa kollu giyip çıkmak bile ar gelir :utandim:...o söz ettiğiniz kapalılar(!)varya bence bizim gibileri aşağılamak için öyle giyiniyorlar...:alsana:kapanmak için değil :sinir:...dekoltede artık amacını aşıyo bence....teşhirciliğe giiyor...-zebani

özellikle seda sayan ve bülent ersoy gibi kendini ispatlamaya çalışanlarda...:findik:

aynen canim giyimini cok begendigim kapalilar var.
zaten iananc önce kalpte olcak.
:eek:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
azi karar
cogu zarar
her yerde
her seyde oldugu gibi
insan baskasi icin diil
kendi icin önce giyinmeyi bilmeli
kiloluyum arada dar giydigimde oluyo
evet göz ve nizam var ama yakistiriyorum
yakistiriliyorum
asiri kacmadigi sürecede dekolteye karsi diilim
ama sinir icinde
diz üstü etek veya askili body gibi
tesettürlü diilim ama evet Allah nasip ederde kapanirsam pantalon giyiniceksem üzerinde simdi bile cok severek giydigim uzun tunikler olmur

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Herşeyin bir adabı bir usulü vardır Herşeyi dozunda yapmak gerek.. Ben kapalıyım açıklarada saygım sonsuz o ALLAHLA onun arasındaki mesele ..Ama mini etek giyip aşagı doğru çekiştirenlerin ..Bluzu dekolte giyip sonra kapatmaya çalışanların zekasından gerçekten şüphe ediyorum..Sonra adam laf atıyor karşısında afet baldırlar gögüsler fora benim bile gözüme takılırken adam laf atmış gayet normal..E güzel kardeşim o etek dediğin bez parçasını az uzun alsan baldırların görünmese az egilince çamaşırın belliolmasa buluzundada gögüslerin fırlamasa sende rahatedersin erkeklerin nefsinide rahatbırakırsın ..Giyilirde herşey usulünce olur herşeyin bi dozu bi ayarı var ..:eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynen öyle magazinde görüyoruz mankenler filan bi etek giyiyo maşallah zaten iç çamaşırı yürürken görünüyo sonra da kamera görüntü almasın diye uğraşıyo ya da uğraşıyo gibi yapıyo....maksat manşet olacak falanca firikikten kaçamadı...kaçamazsın tabi....bu dekolte mi teşhircilik mi...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.920
Ben ölçülü dekolteyi severim ama abartılınca gerçekten çirkin bir görüntü oluyor güzel görüneceğim derken basit bir görüntü yaratılıyor birde bazıları giyer sonrada sürekli bir yerlerini çekiştirirler ya sinir olurum ya dekolteyi taşımayı öğreneceksin yada giymeyeceksin bence :panter:

Tepki
28
Askılı body giydiğim oluyor ama en fazla çatal görünür bazılarında göğüsler ha fırladı fırlayacak gibi oluyor o tür giyinenler teşhirci bende.
2 beden küçük body giyip te beli açılmasın diye uğraşanlar da bence teşhirci .
mini etek giyip te aşağı çekiştirenler de teşhirci .
ama bence asıl teşhirci bayanlar beyaz bir bluz ya da body giyip te alltan renkli sütyen kullananlar aynı şekilde pantolon giyipte alakasız iç çamaşırı giyen kadınlardır .

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Askılı body giydiğim oluyor ama en fazla çatal görünür bazılarında göğüsler ha fırladı fırlayacak gibi oluyor o tür giyinenler teşhirci bende.
2 beden küçük body giyip te beli açılmasın diye uğraşanlar da bence teşhirci .
mini etek giyip te aşağı çekiştirenler de teşhirci .
ama bence asıl teşhirci bayanlar beyaz bir bluz ya da body giyip te alltan renkli sütyen kullananlar aynı şekilde pantolon giyipte alakasız iç çamaşırı giyen kadınlardır .

aynen öyle

R

Rosie

Misafir
mekanına göre değişir bence.Şimdi gidip allahın böyle serserili mahallesinde dekolte giymek var bir de güzel,şık bir mekandaki herhangi bir partide dekolte giymek var.Ben yerinde giyildiğinde karşı değilim dekolteye,güzel bile duruyor bizim vücudumuz nasıl olsa göstermeyecek miyiz BELİRLİ ÖLÇÜLER İÇİNDE.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar