Bunu merak ediyorum haftasonu başlarım belkiDimitri karakterinin bazı resimleri Halka dizisindeki "Terzi" lakaplı adama benziyor ya bilerek mi yaptılar anlamadım ama en olmadı esinlenilmiş gibi daha çok kıyafet açısından
Aaaa merakla beklenennnmn
Şükür bir tarih verildi çatladık burada
Ve son bölüme geldim...açıkçası güzel hikaye akıyor ama hayatta dimitri gibi insanların olduğunu düşünmek beni huzursuz ediyor.Olgun şimşek Aras Bulut iynemliden sonra engelli rolüyle gayet başarılı.bakalim sezon finalinden sonra yazarım yineDimitri karakterinin bazı resimleri Halka dizisindeki "Terzi" lakaplı adama benziyor ya bilerek mi yaptılar anlamadım ama en olmadı esinlenilmiş gibi daha çok kıyafet açısından
Onca işin arasindamıVe son bölüme geldim...açıkçası güzel hikaye akıyor ama hayatta dimitri gibi insanların olduğunu düşünmek beni huzursuz ediyor.Olgun şimşek Aras Bulut iynemliden sonra engelli rolüyle gayet başarılı.bakalim sezon finalinden sonra yazarım yine
Ben iş yaparken izliyorum çünkü oturup keyifle izleyebilecek vaktim olmuyor.cogu yerini kaçırıyorum zaten sonra yaprak sarma işleminde tekrar izliyorum tamamlanıyorOnca işin arasindamı
MaşaAllah sana biz ölelimBen iş yaparken izliyorum çünkü oturup keyifle izleyebilecek vaktim olmuyor.cogu yerini kaçırıyorum zaten sonra yaprak sarma işleminde tekrar izliyorum tamamlanıyor
Niye ki..mesela eşim benim gibi izlemekten hiç hoşlanmaz..oraya odaklanmak ister.bense vakti her türlü kullanma derdindeyimMaşaAllah sana biz ölelim
Sarma sararken bende dizi izliyorum seyredemediklerimiNiye ki..mesela eşim benim gibi izlemekten hiç hoşlanmaz..oraya odaklanmak ister.bense vakti her türlü kullanma derdindeyim
Sarma sararken bende dizi izliyorum seyredemediklerimi
Uyurken sadece uyumuyorsun demi o ara başka işte aradan çıkıyordurNiye ki..mesela eşim benim gibi izlemekten hiç hoşlanmaz..oraya odaklanmak ister.bense vakti her türlü kullanma derdindeyim
mecburenUyurken sadece uyumuyorsun demi o ara başka işte aradan çıkıyordur
Başka olmadı bu iştemecburen