Dobra Burç Yorumları

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
pYYvYJ.jpg

koç burcu : erkeği kıllı olur. kadını ise serap, gülseren, hülya avşar veya mildırıt gibi sıfatlara sahip etli butlu tiplerdir. koçun uğurlu sayısı her ayın dokuzu, ondokuzu ve yirmi dokuzunda milli piyango idaresi binasında noter huzurunda belirlenirken, uğurlu günü çarşamba, uğurlu rengi de diş eti kırmızısıdır.

boğa burcu : koç’un büyük başlısına denir. boğa erkeği güzel sanatlara ve kumara düşkündür. boğa’nın kadını inektir. uğurlu günü çarşamba, uğurlu dini museviliktir.

ikizler burcu : ikizlerin uğurlu sayısı iki ( haliyle ) , uğurlu günü çarşamba, uğurlu rengi solucan suyu morudur.

yengeç burcu : deniz ısısına göre değişen tutarsız bir kişiliğe sahip olan yengeç’in , uğurlu ülkesi jamaika , uğurlu günü çarşamba, uğurlu programı televole’dir.

aslan burcu : asya’nın bu nadide burcu, güçlü kulak kasları ve belirgin burun delikleriyle çok karakteristik bi yapıya sahiptir. aslan erkeği konuşma güçlüğü çeker... çünkü aslan kadınıyla öpüşmektedir ( bilirsiniz ağzı doluyken yılan bile konuşmaz. ) ... uğurlu hastalığı veba olan aslan’ın, uğurlu günü çarşamba, uğurlu sporu gaziantepspor’dur.

başak burcu : gençleri çok yavşak olur ve bigmac ile beslenir. başak kadını, başak erkeğinin pipisiz olanıdır. başağın uğurlu parmağı serçe, uğurlu günü çarşamba ve uğurlu taşıtı kamyondur.

terazi burcu : bu konuda konuşmak istemiyorum.

akrep burcu : çok neşeli bir mizaca sahip olan akrep kadını, kocası ( bay akrep ) yay erkeğini öldürürken histerik kahkahalar atar ve bu yüzden yakalanıp ömür boyu hapse mahkum olurlar. akrebin uğurlu günü çarşambadır.

yay burcu : erkeği, bay akrep tarafından öldürülen yay kadını, şık giyinmekten ve sosyal faaliyetlere katılmaktan hoşlanır ( başka çaresi de yoktur ) ... yay’ın uğurlu kağıdı turnusol, uğurlu günü çarşamba, uğurlu notası fadır.

oğlak burcu : erkeğinin yay kadınıyla ilişkisi vardır. karşılığında para, gıda maddesi ve kullanılmış ciklet alır. oğlak kadını ise kapalı kişiliğiyle mahalledeki çocukların alay konusu olmuştur. uğurlu günü .... ( evet bildiniz. )

kova burcu : bilinçsiz avlanmaları yüzünden nesilleri hemen hemen tükenmek üzeredir. etinden sütünden yararlanılan kovalarında uğurlu günü çarşamba’dır.

balık burcu: erkeği, bir pazarlama şirketinde cezve koordinatörü olarak çalışan balık burcunun kadını da eşe dosta dikiş dikerek larva ve havyar isimlerinde ki çocuklarının okul masrafını çıkarır. balık burcunun uğurlu tatlısı tulumba, uğurlu ressamı van gogh, uğurlu faşisti hitler ve uğurlu günü çarşambadır. "
@nk83 :hihi:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
pYYvYJ.jpg

koç burcu : erkeği kıllı olur. kadını ise serap, gülseren, hülya avşar veya mildırıt gibi sıfatlara sahip etli butlu tiplerdir. koçun uğurlu sayısı her ayın dokuzu, ondokuzu ve yirmi dokuzunda milli piyango idaresi binasında noter huzurunda belirlenirken, uğurlu günü çarşamba, uğurlu rengi de diş eti kırmızısıdır.

boğa burcu : koç’un büyük başlısına denir. boğa erkeği güzel sanatlara ve kumara düşkündür. boğa’nın kadını inektir. uğurlu günü çarşamba, uğurlu dini museviliktir.

ikizler burcu : ikizlerin uğurlu sayısı iki ( haliyle ) , uğurlu günü çarşamba, uğurlu rengi solucan suyu morudur.

yengeç burcu : deniz ısısına göre değişen tutarsız bir kişiliğe sahip olan yengeç’in , uğurlu ülkesi jamaika , uğurlu günü çarşamba, uğurlu programı televole’dir.

aslan burcu : asya’nın bu nadide burcu, güçlü kulak kasları ve belirgin burun delikleriyle çok karakteristik bi yapıya sahiptir. aslan erkeği konuşma güçlüğü çeker... çünkü aslan kadınıyla öpüşmektedir ( bilirsiniz ağzı doluyken yılan bile konuşmaz. ) ... uğurlu hastalığı veba olan aslan’ın, uğurlu günü çarşamba, uğurlu sporu gaziantepspor’dur.

başak burcu : gençleri çok yavşak olur ve bigmac ile beslenir. başak kadını, başak erkeğinin pipisiz olanıdır. başağın uğurlu parmağı serçe, uğurlu günü çarşamba ve uğurlu taşıtı kamyondur.

terazi burcu : bu konuda konuşmak istemiyorum.

akrep burcu : çok neşeli bir mizaca sahip olan akrep kadını, kocası ( bay akrep ) yay erkeğini öldürürken histerik kahkahalar atar ve bu yüzden yakalanıp ömür boyu hapse mahkum olurlar. akrebin uğurlu günü çarşambadır.

yay burcu : erkeği, bay akrep tarafından öldürülen yay kadını, şık giyinmekten ve sosyal faaliyetlere katılmaktan hoşlanır ( başka çaresi de yoktur ) ... yay’ın uğurlu kağıdı turnusol, uğurlu günü çarşamba, uğurlu notası fadır.

oğlak burcu : erkeğinin yay kadınıyla ilişkisi vardır. karşılığında para, gıda maddesi ve kullanılmış ciklet alır. oğlak kadını ise kapalı kişiliğiyle mahalledeki çocukların alay konusu olmuştur. uğurlu günü .... ( evet bildiniz. )

kova burcu : bilinçsiz avlanmaları yüzünden nesilleri hemen hemen tükenmek üzeredir. etinden sütünden yararlanılan kovalarında uğurlu günü çarşamba’dır.

balık burcu: erkeği, bir pazarlama şirketinde cezve koordinatörü olarak çalışan balık burcunun kadını da eşe dosta dikiş dikerek larva ve havyar isimlerinde ki çocuklarının okul masrafını çıkarır. balık burcunun uğurlu tatlısı tulumba, uğurlu ressamı van gogh, uğurlu faşisti hitler ve uğurlu günü çarşambadır. "
@nk83 :hihi:

:kptmya: ne diyo :D evet çarsambayı pek severim :sevindirikasli:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
pYYvYJ.jpg

Koç : Aşk'ta Farklılıklar yaşatır.. Sanki kendisi çok farklı. Bildigin ososyal kütük be bu.

Boğa : Onun için Aşk yemek yemek kadar Gereklidir. Yani ben abazayım diyemez de yemek gibi gerekli der. Şuursuz.

İkizler : Aşkın Ona Göre bişi olmadığnı Düşünüyorum. Bunlar zaten ikiyüzlü bir o kadar da dedikoducu. Yani dedikodu yapmaktan vakit bulamaz.

Yengeç : Çok tutkulu Romantk ve Bağımlı Aşık Olduğunu Düşünüyorum... Desemde inanma alâkası yok çünkü. Biraz mutlu ol istedim. Yazık la sana.

Aslan : Aşık olduklarında kontrolün kendisinde olmasını ve Kanunlarnı Karşı tarafa uygulamak isteyeceklernden eminim. Ama öyle bir döt yok ki. Çok ezik olur lan bunlar.

Başak : Aşk onlar için vazgeçilmezdir, ve sadıktırlar. Ne oldu gülümsedin demi. Az çakal degilsiniz valla.

Terazi : Aşık olmak kibar,anlayışlı,nazik Terazi'ye yakısıyor. Biliyo musun bu yazdığıma ben bile inanmadım Haha. Manyak.

Akrep : Çok ihtiraslı ve tutkulu İlişkilerde Sadık kalacklarından şüphem yok. Haksız mıyım? Tabi ki haksızım. Sadık kalmaz bunlar hem boynuz yer hem boynuz takar. Pislikler.

Yay : Özgürlüğünü kısıtlamazsanız ilişkilerine çok düşkün biri olduğunu Göreceksiniz. Yani kısıtlama sal bunları çayıra bak sen dalgana.

Oğlak : Kaybetmek ona göre değil kabullenmez, Yanlışları olsada aşk onlar icin çok önemlidir... Evet ben kendimden biliyorum.

Kova : Kovalar zoru sever onlar için ulaşılmaz olmalısınız yoksa basit biri olursunuz. Ulan adın kova şu havalara bak. Bana da yazıklar olsun sana zaman ayırıp bunları yazdım.

Balık : Aşk Duygusallık,Romantik denince Aklıma iLk Balık burcu Gelir, Kötü yanı çok alıngan olmaları. He birde mal gibi alık alık bakmaları yok mu. . Evlat olsa sevilmez.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
İkizler : Aşkın Ona Göre bişi olmadığnı Düşünüyorum. Bunlar zaten ikiyüzlü bir o kadar da dedikoducu. Yani dedikodu yapmaktan vakit bulamaz. :nazo: mersi canım ayy bugunkü yorumlar çok sert :gul:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Koç : Aşk'ta Farklılıklar yaşatır.. Sanki kendisi çok farklı. Bildigin ososyal kütük be bu.
Ne diyosun :ne:
Moralim sinirlendi bak şimdi:sinirli:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Dobra mobra dinlemem düzgün konuşsun,moralmanım çok hassas -kizgin
Teşekkürler Bitter:tıktık

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.493

Ahraz sen boşver bu yorumcuyu bizim farkımızı anlamak her bünyenin harcı değildir

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
BALIK BURCU ÜZÜLÜRSE: Kabuğuna çekilir. İlk önce acısını sindirir. Ve unutur. Öyle bir anda aklına gelir ki. İntikamı dillere destan olur.

:lengua::lengua::lengua::ko:kovalla aynı ben :ko:ko:ko:ko:ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
pYYvYJ.jpg

•KOÇ: Hazır cevap bir insansın. Seninle boşuna laf dalaşına girmesinler çünkü galip zaten şimdiden belli.

•BOĞA: Güzelliğe düşkün olduğun bir gerçek. Güzel olan her şeye hayran olabilirsin. Bu küçücük bir eşya bile olabilir.

•İKİZLER: Leb demeden leblebiyi anlayanlardansın. Biraz hızlı düşünen bir insan olduğun için yavaş olan her şey seni sıkıyor.

•YENGEÇ: Bu dağınıklıkla nereye varacağını sanıyorsun merak ediyorum. Kalk biraz etrafına ve hayatına çeki düzen ver artık.

•ASLAN: Her an üstün olma isteğin senin her şeyde başarılı olmanı sağlıyor. Azmin başarının tek kaynağı. Her şeyi ezip geçebilecek gücün var.

•BAŞAK: Seni bıraksak sabahtan akşama kadar alışveriş yapabilirsin heralde. Sen alışveriş yapmak için doğmuş olmalısın.

•TERAZİ: İki insanın ortasında kalmaktan nefret ediyorsun. Seçim yapmak zorunda kalmak senin için çok zor. İyi düşün öyle karar ver.

•AKREP: Sen öyle şeytansın ki kimse seni kandıramaz. Sezdiğin hiçbir şeyi sektirmiyorsun. Mutlaka doğru çıkıyor.

•YAY: İnsanlar seni nasıl etkileyeceklerini bilmiyorlar. Huyuna gitmeleri gereken yerde dikine gidiyorlar. Böyle devam ederek kaybederler.

•OĞLAK: Eğer biri senden gitmişse, o senin için bitmiş demektir. Bir daha asla geri kabul etmezsin. Şansını kaybeder.

•KOVA: İdeallerinden vazgeçmeyecek tek insansın bence. Bir hedef koyduysan o kesinlikle senindir. Bunun için her şeyi yaparsın.

•BALIK: Her insan biraz sorunludur. Ama sen o kadar sempatiksin ki ne arıza çıkarırsan çıkar kimse sana hayır diyemiyor.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
•İKİZLER: Leb demeden leblebiyi anlayanlardansın. Biraz hızlı düşünen bir insan olduğun için yavaş olan her şey seni sıkıyor.

:D aynen öyle :D
nk'm seninkide baya iddalı hee :nazo:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
:nazo: seviyom ben böle bucları yaa :gul: egom tavan yapıyor :nazo:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
rdVWB7.jpg

BALIK: Mutsuzluktan depresyona, depresyondan şizofrenliğe kadar yolun var senin, korkuyorum senden.

KOVA: Bazen kendini sen bile anlamıyorsun mısır piramidim. Kafan allak bulak bir ton şey var boşalt o kafayı.

OĞLAK: Sen bu aralar niye bu kadar tatlı bişi oldun lan? Kimse seni kıramıyor sana hayır diyemiyor, şeytanın neyi var sende anlamadım valla.

YAY: Aklın bir karış havada gidiyorsun ama böyle giderse o aklını alırlar, kendine çeki düzen ver lan.

AKREP: Yüzüne gülen bir kaç yavşak arkandan iş çeviriyor kimseye güvenme sen bana bile güvenme.

TERAZİ: Gereksiz şeyler için canını sıkmaktan vazgeç, siktir etmeyi öğrenmelisin.

BAŞAK: Yaptığın seçimlere saygı duymayan insanları hayatından siktir etmenin zamanı geldi.

ASLAN: Neden bilmiyorum ama bu aralar, birileri seni köpek gibi kıskanıyor dikkat et.

YENGEÇ: İstediğin şeyleri elde edince senden mutlusu, neşelisi yok ama istediklerin olmayınca huysuz aksi biri oluyorsun lan.

İKİZLER: Gelen gideni aratır derler, hayatına yeni girecek insanlara dikkat et, aralarında yavşaklar olabilir.

BOĞA: Gerginsin, sinirlisin patlamaya yer arıyorsun dikkat et saatli bombam içinde patlamasın.

KOÇ: İkna konusunda çok başarılısın sen, karşındakine eninde sonunda istediğini yaptırıyorsun.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
İKİZLER: Gelen gideni aratır derler, hayatına yeni girecek insanlara dikkat et, aralarında yavşaklar olabilir.

:ilknur::ilknur:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.493
Aman ilkini gördüm ne diyor bu dedim meğer tersten gitmiş o balıkmış :ne:

KOÇ: İkna konusunda çok başarılısın sen, karşındakine eninde sonunda istediğini yaptırıyorsun.

Tiyo : İkna edemiyorsan kafasını karıştır olayı yaparım da ondan şişşşt :dedikodu:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.647
4Rq3PQ.jpg

KOÇ BURCU
♈ Sonunda saçmaladığının farkına vardın. Kendini toparlaman lazım. İyi kalpli olduğundan seni kullanmasınlar dikkat et.

BOĞA BURCU
♉ Bugünlerde mutlu bir haber alacaksın. Ama senin hala canın sıkkın. Sana yanlış yapan biri var kolay affetme sakın.

İKİZLER BURCU
♊ Artık hayatında huzur istiyorsun ama kafanı ağrıtan olaylar hep üst üste geliyor. Huzur istiyorsan az insan olacak.

YENGEÇ BURCU
♋ Kişisel çıkarları için seni kullananlara bi güzel tekmeyi basıyorsun. Bunu hemen yapıyorsun yoksa üzülen sen olursun.

ASLAN BURCU
♌ Güvendiğin ve yanında huzurlu olduğun insanlarla takılmaya devam et. Senin açığını arayan bir sürü insan var.

BAŞAK BURCU
♍ Seni uyaranlar iyiliğini düşünse de canını çok sıkıyorlar. Takma istediğini yap. Arkandan atıp tutuyorlar dikkat et.

TERAZİ BURCU
♎ Mutluymuş gibi görünsende içten içe sıkılmış durumdasın. Çabalamaktan yorulmuşsun. Sabret güzel günler yakın.

AKREP BURCU
♏ Geçmişte yaptıklarını sorgulamaktan vazgeçmelisin. Bunun sana hiç faydası yok anca kendini yersin sıkma canını.

YAY BURCU
♐ Senle uğraşarak seni üzeceğini sanan anca avucunu yalar. Sen somurtmayı değil gülmeyi seven birisin kıskanıyorum seni.

OĞLAK BURCU
♑ Dostların senin için çok önemli ama biraz kendine zaman ayır. Çok yoruyorsun kendini mutlu olmak senin de hakkın.

KOVA BURCU
♒ Kafanın karışıklığı canını sıkmasın. Ayrıca onu düşünmeyi bırak artık seni istemeyeni sen hiç düşünme.

BALIK BURCU
♓ Hayatın resmen arap saçı olmuş karma karışık. Bu yüzden çok düşüncelisin. Bunlar hep kıskanç gözlerden oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar