Nasıl da tanıyor bacısını gülmekten yerlere düşmüş
Yok yani lahmacun sevgimizi kimse sorgulayamazNasıl da tanıyor bacısını gülmekten yerlere düşmüşBir şey diyeyim mi yemeğe gitmeyi hiç sevmem
Evde Lahmacun yapar yerim ama o çok çok cazip geldi
İstediğini alabilirsini de sevmem kendim ödemedikçe o şekilde alışveriş yapmak hoşuma gitmez. Genelde hediye vermeyi severim ama bir anda bu senin için denilirse hoşuma gider tabii.
Boğa çok şaşırttı beni ya en sevdiği kelimeleri yemek tatlı tuzlu içecek yemeğe çıkmak piknik vs bekliyordum ilk defa tutmuş gırtlağını
Cidden heYok yani lahmacun sevgimizi kimse sorgulayamazgururlu bacım benim sen öde bacım benimkinide öde hatta
Kızzz para olmayınca yemegi nerde gömecek işte uyanık boğa
Evde yaparızda bacım okumuş insanlar enayi diyemiyor gururlu diyor işteCidden heNeyse ki evde yapmayı biliyoruz şu tağşiş muhabetleri çıktığından beri dışarıdan su içmeye iğrenir oldum
Gururlu dedi enayi demediŞaka şaka alırım bir tanecik bacıcanım var
Zaten iban at demiş uyanıkBaşka dobra yorum var mı?
@Elif_Eylul en masum biz kıymetimiz bilinmiyorEkli dosyayı görüntüle 44390
Aman yarabbi basımıza gelene@nk83 baaacıcanımmm ben seni premses peri saniyorum
Allah muhafaza
Evet masumuz tabikisi hamsi balığu a@Elif_Eylul en masum biz kıymetimiz bilinmiyor
Benim Koç çözüm odaklı yaklaşmış mevzuya ortada sorun mu var anında ortadan kaldır gibisine yalnız Ay burcum da boğa ya o da "Vur vur!" diye bağırıyor koptum uyumlarınaEkli dosyayı görüntüle 44390
Allah muhafaza
Yalnız şimdi fark ettim kavgayı oğlak çıkarıyor ama ortalığı karıştıran senmişsin kız kabak sana patladıEkli dosyayı görüntüle 44390
Allah muhafaza
Benim Koç çözüm odaklı yaklaşmış mevzuya ortada sorun mu var anında ortadan kaldır gibisine yalnız Ay burcum da boğa ya o da "Vur vur!" diye bağırıyor koptum uyumlarınaBir yerde okumuştum Koç burcu için "Onu kolay kolay bir savaşa sokamazsınız ama girerse kimseyi sağ bırakmayacağını bilin" diyordu onu hatırlattı bir an
Ama yok ya fiziksel şiddet atağım olmaz benim susarım susarım pek bir mülayimimdir ama karşımdaki kaşınırsa laflarımla fena oturturum aşağıya o huyum kötü biraz karşımdaki yerin dibine girer girer çıkar o derece
Ayy dur senin hikayelerden zaten az çok oturtma karakterlerinden tahmin edebiliyoruz bacımBenim Koç çözüm odaklı yaklaşmış mevzuya ortada sorun mu var anında ortadan kaldır gibisine yalnız Ay burcum da boğa ya o da "Vur vur!" diye bağırıyor koptum uyumlarınaBir yerde okumuştum Koç burcu için "Onu kolay kolay bir savaşa sokamazsınız ama girerse kimseyi sağ bırakmayacağını bilin" diyordu onu hatırlattı bir an
Ama yok ya fiziksel şiddet atağım olmaz benim susarım susarım pek bir mülayimimdir ama karşımdaki kaşınırsa laflarımla fena oturturum aşağıya o huyum kötü biraz karşımdaki yerin dibine girer girer çıkar o derece
Elimi hiç korkak alıştırmam içinden geçerim karakterlerinAyy dur senin hikayelerden zaten az çok oturtma karakterlerinden tahmin edebiliyoruz bacım
Kız bari beni kenara çek delirme nk sen elini kana bulayacak insan değil una şekere yağa bulayacak insansın detertemiz 2 dakkada ortalıgı temizlersin bacım nolcak işte
boga sorma vur vur destek atıyor sana
yaaaa ayy evet kendimi sokarmıyim hiç araya
görmedim duymadım moduna geçerim hemen
bana güven olmaz
Elimi hiç korkak alıştırmam içinden geçerim karakterlerin
Kız bari beni kenara çek delirme nk sen elini kana bulayacak insan değil una şekere yağa bulayacak insansın de![]()
![]()
İşte bennnnnnEkli dosyayı görüntüle 44748
Ekli dosyayı görüntüle 44749
Ekli dosyayı görüntüle 44750
Ekli dosyayı görüntüle 44751
Ekli dosyayı görüntüle 44752
Ekli dosyayı görüntüle 44753
Ekli dosyayı görüntüle 44754
Ekli dosyayı görüntüle 44755
Ekli dosyayı görüntüle 44756
Ekli dosyayı görüntüle 44757
Ekli dosyayı görüntüle 44758