Doğum Günü Menüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
akideşşler bensiz sohbeti koyulaşştıırmıısıınıız bakııyorum da ben geldim ama elim boşş gelmedim canlarıım isterdimki akşşam benm evimde olun yaptıığğıım o güzel lezzetlerden tadıın keşşke mümkün olabilseydi canlarıım yaaaaaaaa ama sizlere burdan ikramda bulunayıım canlarıım dün akşşamki menüm ayyyyyyyy birini hariç diğğerlerini ikram ediyim çünkü yarıışşma kattıığğıım pastadan yaptiydim oni göstemiyim yassaaaaağğğğğğğğğğ buyrun diğğer ikramlarıımdan

3542.jpg

3555.jpg

3564.jpg

3572.jpg

3583.png

bunlarıın hepsini de 3buçuk saatte hazıırladıım dersem ona da inanıırmıısıınıız ama evet dediğğim saate hazıırladıım allahıım birde bana sorun nasııl hazıırladıımmmm-hmm-hmm-hmm gerçi bu resimleri şşimdi internetten alııntıı olarak verdim ama doğğum günü resimlerini daha sonra ekliyeceğğim

Tepki
64
akideşşler bensiz sohbeti koyulaşştıırmıısıınıız bakııyorum da ben geldim ama elim boşş gelmedim canlarıım isterdimki akşşam benm evimde olun yaptıığğıım o güzel lezzetlerden tadıın keşşke mümkün olabilseydi canlarıım yaaaaaaaa ama sizlere burdan ikramda bulunayıım canlarıım dün akşşamki menüm ayyyyyyyy birini hariç diğğerlerini ikram ediyim çünkü yarıışşma kattıığğıım pastadan yaptiydim oni göstemiyim yassaaaaağğğğğğğğğğ buyrun diğğer ikramlarıımdan

3542.jpg

3555.jpg

3564.jpg

3572.jpg

3583.png

bunlarıın hepsini de 3buçuk saatte hazıırladıım dersem ona da inanıırmıısıınıız ama evet dediğğim saate hazıırladıım allahıım birde bana sorun nasııl hazıırladıımmmm-hmm-hmm-hmm gerçi bu resimleri şşimdi internetten alııntıı olarak verdim ama doğğum günü resimlerini daha sonra ekliyeceğğim

ellerine sağlık nefisss

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
silam dilerimki senin kendi yaptiklarinida görürüz canim:eek:
menüdekiler cok istah acici
senin elinden dahada lezzetli olmustur kessin:eek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
hamarat arkadaşım benim yine döktürmüşsün ayyy karnımd aacıkmıştı canım çeker şimcik :aglayan:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
silam dilerimki senin kendi yaptiklarinida görürüz canim:eek:
menüdekiler cok istah acici
senin elinden dahada lezzetli olmustur kessin:eek:

inşşallah canıım resimler telefonumda eşşim flash belleğğe yükledikten sonra ekliycem elbetteki de teşşekkür edrim hayatıım inşşallah birgün sizlere sanal alemde değğilde evimde ikramlarıımdan sunarıım -hmm-hmm-hmm-hmm-hmm

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sılam aşkolsun beya

nası geçti boğazından:(:aglayan:

canıım kııyamam sizlersiz boğğazıımdan geçermi ben dün akşşamki o lezzetlerden hiç tadmadıım dersem inanıırmıısıın canıım çocuklarıın doğğum günüde olsa rejimi bozmağğ yoğğ benimde içim gitti ama bende yemedimmmmmmmmmmmm:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
canıım kııyamam sizlersiz boğğazıımdan geçermi ben dün akşşamki o lezzetlerden hiç tadmadıım dersem inanıırmıısıın canıım çocuklarıın doğğum günüde olsa rejimi bozmağğ yoğğ benimde içim gitti ama bende yemedimmmmmmmmmmmm:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

canım canım kıyamam sana ben:eek:

olsun ya rejimi boşver,bunlara baka baka rejimmi yapılır kıs:D

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
ellerine sağlık sılacım ikizlerinede rabbin sağlıklı huzurlu anneli babalı uzun ömürler versin :eek:pusm

:pasta iyiki doğdunuz ikizler nice yıllara:rose:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar