akideşşler bensiz sohbeti koyulaşştıırmıısıınıız bakııyorum da ben geldim ama elim boşş gelmedim canlarıım isterdimki akşşam benm evimde olun yaptıığğıım o güzel lezzetlerden tadıın keşşke mümkün olabilseydi canlarıım yaaaaaaaa ama sizlere burdan ikramda bulunayıım canlarıım dün akşşamki menüm ayyyyyyyy birini hariç diğğerlerini ikram ediyim çünkü yarıışşma kattıığğıım pastadan yaptiydim oni göstemiyim yassaaaaağğğğğğğğğğ buyrun diğğer ikramlarıımdan
bunlarıın hepsini de 3buçuk saatte hazıırladıım dersem ona da inanıırmıısıınıız ama evet dediğğim saate hazıırladıım allahıım birde bana sorun nasııl hazıırladıımmmm-hmm-hmm-hmm gerçi bu resimleri şşimdi internetten alııntıı olarak verdim ama doğğum günü resimlerini daha sonra ekliyeceğğim
nefis görünüyolar ellerinize sağlık
hepside cok sevdigim seyler of of ellerine saglik cnm..hele hele mercimekli kofteye bayilirim ben birde nar eksisine bandirip bandirip seviyorum eksili of of en kisa zamanda yapayim bari cnm cekti
hepside cok sevdigim seyler of of ellerine saglik cnm..hele hele mercimekli kofteye bayilirim ben birde nar eksisine bandirip bandirip seviyorum eksili of of en kisa zamanda yapayim bari cnm cekti
:catalbicak: bize nıye haber vermedın anında elıne emegıne saglık cnm[/QUOT
aaaaaaahhhhhhhhhhh aaaaahhhhhhhh nasılda isterdim yanımda olmanızı çocuklarımın doğum gününde ama eminimki gönülleriniz benimleydiiiiiii sen yine uçta gel es se cim ben sana dha da güzellerini yaparım yafriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
hepside süper görünüyor. ben de gelebilirmiym.hediyemle beraber tabiii.:cicek::cicek::cicek: