Doğumuna eşi ile giren var mı???

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
ben cevap vereyim tatlım. doğuma eş ile girme fikri bana hiç cazip gelmedi, ben de girmedim.. beni o halde görmesini istemedim. gerçi sadece sancı odasında yanımda olsun isterdim ama dandik hastane procedure'ü yüzünden olmadı.. zaten ben de sezeryana alındım sonradan.
bu kişilerin tercihidir ama erkekler birçok yönden bizler kdar dayanıklı olamayabiliyorlar :D

mrv

Üye
Tepki
22
bence güzel bi fikir bende hep süşünmüşümdür eğer romantik bir evliliğe sahipseniz fena bi fikir gibi gelmedi daha çok destek olur sanki ben hep yanımda olsun isterim

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
benim eşimde doğuma girip kameraya alacagını söylüyo,inşallah şaka yapıyordur,bu hiç iyi bir fikir değil..

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
ben cevap vereyim tatlım. doğuma eş ile girme fikri bana hiç cazip gelmedi, ben de girmedim.. beni o halde görmesini istemedim. gerçi sadece sancı odasında yanımda olsun isterdim ama dandik hastane procedure'ü yüzünden olmadı.. zaten ben de sezeryana alındım sonradan.
bu kişilerin tercihidir ama erkekler birçok yönden bizler kdar dayanıklı olamayabiliyorlar :D

evli bir arkadaşım kesinlikle ayrılık sebebi olur eşinin doğumu görmesi demişti niye öyle dediğini hala merak ederim canm :lilav:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
tatlım bende o sahneyi görmesini istemiyorum açıkçası o acıyı çekmeden anlaması mümkün değil sonuçta ve girmesi pek bi anlam ifade etmicek o an zaten eminim varlığını bile farketmeyiz
kötü bi sahne kabul etmek lazım sancı çekerken elimi tutabilir ama bende girsin istemem:eek:ky:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
haklısın galiba bebeğim ama çok korkuyorum ben doğumda bazı kadınları falan öldürüyorlar hatalar oluyor Allah korusun herşey geliyor aklıma :acep:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
tatlım eşin yerine bi bayan da girebilir annen kaynanan olmaz tabi dayanamazlar ama ne bilim müş mesela kadın kadının halinden anlar sonuçta:lilav:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
utancak ne varki bebeğim sonuçta oda yaşıcak aynı şeyi ben korkcak olsam mesela çağırırdım birini ama işte o an zten birinin varlığıda pek bi anlam ifade etmez bence :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar