Doğumuna eşi ile giren var mı???

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ay okudum canım tekrar çok duygulandım sağ salim almışsn meleğini yaramasımız napıyo nasıl

Çok şükür mavişim.
Ay ne yapsın yatak odamı pazar yerine çevirmiş , allıklarımla parkelere desenler yapmış simli simli parlıyo yerler , ojelerimi bazanın bir köşesideki delikten içeri atmış ve yığmış resmen , iç çamaşırlarım kapıdan hole kadar itinayla dizilmiş , görmesem biri gelse eve rezilliğimin boyutu anlatılamazdı yani :D cebinden ruj çıktı bu da son anda şansımın bana gülmesi heralde yoksa duvarlar boydan boya ruj olabilirdi.

mrv

Üye
Tepki
22
mavi boncuk vermiş olduğun linke tıklayp okudum alıntı yorumları bence sonuç olarak girmeyen babalar girme taraftarı olmamaış girenlerse pişman olmamış =Ddoğuma girmeyenler iyiki girmedk diyor ama bilmiyor ki neyi kaçırdı hazır deilmiş girememş yani bu yapı meselesi

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Canım ben epidural sezeyan oldum , eşim kendi istedi girmeyi , inanılmaz bir anı beraber el ele yaşadık , iyiki girmişim diyor başka birşey demiyor , doğum anı kamera kayıtlarımıza bakıp tekrar tekrar ağlıyoruz biz.

Normal doğum yapsam da girmesine izin verirdim , kadın vajinal doğum yaptı diye erkeğin soğuması bana saçma geliyor , sağlam temelli evliliklerde böyle mucizevi bir olay , eşlerin soğumasına sebep olmaz diye düşünüyorum. Bana koca karı masalı gibi geliyor şu zamanda erkeğin doğum yapan eşinden soğuması..
Tabi panik biriyse , doğumu zorlaştıracak hareketler yapabilecek yapıda biriyse erkeğin girmemesi daha iyi. Doğum anında kıskançlık hissedilebicek en son duygu bile değil , anne canıyla , bebek hayata tutunmakla uğraşırken eşini doktordan kıskanan erkeğe ben normal gözle bakamam.

Benim doğum hikayem burada okumak istersen --- > https://www.hanimefendi.com/hanimefendi-konuk-evi/44858-bu-haftanin-konugu-lili-5.html

ne güzel canm yaa inşallah bende yaşarım öyle eşsiz anları teşekkür ederim paylaştığın için canm benm

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
mavi boncuk vermiş olduğun linke tıklayp okudum alıntı yorumları bence sonuç olarak girmeyen babalar girme taraftarı olmamaış girenlerse pişman olmamış =Ddoğuma girmeyenler iyiki girmedk diyor ama bilmiyor ki neyi kaçırdı hazır deilmiş girememş yani bu yapı meselesi

Evet güzel bir yorum , katılıyorum.

mrv

Üye
Tepki
22
Evet güzel bir yorum , katılıyorum.

geçen gün haberlerde izledim bir kadın özel hastanede sezaryan olmş bayıldığı sırada bacağı yanmş yanında birisinin olması bu yöndende iyi ben ayrıca sevdiğim insanın yanımda olduğunda bazı zorlukları daha rahat aşacağımı düşünüorum senin doğum anını okudum ve kararımı netleştirdim =D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
ben eşimin doğuma girmesini hiçç istemem
sebebide öyle soğuması falan gibi bana göre saçma sebepler değil
ben eşime kıyamam:cokkomik:
yazık yaa beni öyle görmeye nasıl dayansın
ben hadi mecburen çekiyorum
özellklede doğum başladığı zaman yanımda kimin olduğunun önemi yok ki
iyi bir dr olsun gözüm bir şeyi görmedi zaten

dişçi fobim var:iyyyy:
yazık adam dişleriminin tedavisi boyunca nelere çekti benden
dr. bile bittiği gün bu adamın heykeleni dik günde 3 kere selam ver demişti:cokkomik:

kim bilir doğum dr neler edrdi girseydi:kahkaha::kahkaha:

kısaca kıyamam:eek::eek:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kızlar bende bunları okuyunca babam geldi aklıma benim 3 no lu kardeşimin ebesi babamdır yani anneme doğumu babam yaptırmış.Babamın görev yaptığı yerde tipi varmış o gece dışarı çıkamamış ebe de çağıramamış .Ebesi benim diye takılırdı hiçte dert ettiğini duymadım.Yıl l960

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Kızlar bende bunları okuyunca babam geldi aklıma benim 3 no lu kardeşimin ebesi babamdır yani anneme doğumu babam yaptırmış.Babamın görev yaptığı yerde tipi varmış o gece dışarı çıkamamış ebe de çağıramamış .Ebesi benim diye takılırdı hiçte dert ettiğini duymadım.Yıl l960

ee ayser abla 3. den sonraki bütün çocukların ebesi baban mı olmuş:ayk::ayk:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
esime tekrar sordum
egerki girmeseydim eger ki o ani kacirsaydim
kendimi asla aff etmezdim diyo
ki sansliydik hele ikinci melegimi hastaneye gitmemle 45dakika icinde dogmasi bir oldu
sansimada o gece son is günüydü tatile ayrildi esim eger gece o yokken falan tutsaydi sancim yetisemicekti bile
soguma sebebimidir sence dedigimde ise
asla diyo,onu o an öyle bir gözle bakip görmüyosun diyo
hem ne yani sanki vücudumuz hep böylemi kalicak
yas ilerledikce burusucaz sekil deyistircez diyo
simdi iyiken ileride aman eskisi gibi diilsin diyip sogucakmiyim diyo
ben kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda
ama elbet saygida duyuyorum esleri girmek istemeyenlere yada yaninda olmasini istemeyenlerede
birde su var kiskanclik diyosunuz ya
erkek kadin doktor fark etmez ki islerini yapiyolar
benim ilk dogumumda kadin ebe vardi
ama dogum sonrasi ameliyatimda erkek doktor hayata döndürmüs beni
ikinci dogumumda ise kadin ebeyle iki kadin doktor vardi yanimda

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Benim eşimde doğuma girmek,yanımda olmak istediğini söylüyor ama ben kıyamam ona.. Çünkü regl sancımda bile çok üzülüp başımdan gitmiyor hele ki ilk düşüklerim de gece sancım vardı ne zaman gözümü açsam eşimin başımda oturdugunu gördüm beni o halde gördüğü zaman eminim ki çok üzülür elinden bişey gelmeyince de daha da mahvoluyor kuzum benim :utan: en iyisi beni kapıda beklemesi :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar