maviboncuk
Daimi Üye
ay okudum canım tekrar çok duygulandım sağ salim almışsn meleğini yaramasımız napıyo nasıl
ay okudum canım tekrar çok duygulandım sağ salim almışsn meleğini yaramasımız napıyo nasıl
Canım ben epidural sezeyan oldum , eşim kendi istedi girmeyi , inanılmaz bir anı beraber el ele yaşadık , iyiki girmişim diyor başka birşey demiyor , doğum anı kamera kayıtlarımıza bakıp tekrar tekrar ağlıyoruz biz.
Normal doğum yapsam da girmesine izin verirdim , kadın vajinal doğum yaptı diye erkeğin soğuması bana saçma geliyor , sağlam temelli evliliklerde böyle mucizevi bir olay , eşlerin soğumasına sebep olmaz diye düşünüyorum. Bana koca karı masalı gibi geliyor şu zamanda erkeğin doğum yapan eşinden soğuması..
Tabi panik biriyse , doğumu zorlaştıracak hareketler yapabilecek yapıda biriyse erkeğin girmemesi daha iyi. Doğum anında kıskançlık hissedilebicek en son duygu bile değil , anne canıyla , bebek hayata tutunmakla uğraşırken eşini doktordan kıskanan erkeğe ben normal gözle bakamam.
Benim doğum hikayem burada okumak istersen --- > https://www.hanimefendi.com/hanimefendi-konuk-evi/44858-bu-haftanin-konugu-lili-5.html
mavi boncuk vermiş olduğun linke tıklayp okudum alıntı yorumları bence sonuç olarak girmeyen babalar girme taraftarı olmamaış girenlerse pişman olmamış =Ddoğuma girmeyenler iyiki girmedk diyor ama bilmiyor ki neyi kaçırdı hazır deilmiş girememş yani bu yapı meselesi
ne güzel canm yaa inşallah bende yaşarım öyle eşsiz anları teşekkür ederim paylaştığın için canm benm
canm benm öyle günü falan belli değil hayırlısı olur inşallah
Evet güzel bir yorum , katılıyorum.
Kızlar bende bunları okuyunca babam geldi aklıma benim 3 no lu kardeşimin ebesi babamdır yani anneme doğumu babam yaptırmış.Babamın görev yaptığı yerde tipi varmış o gece dışarı çıkamamış ebe de çağıramamış .Ebesi benim diye takılırdı hiçte dert ettiğini duymadım.Yıl l960