Doktorunuzun kadın ya da erkek olması farkeder mi?

G

Gülden Gül

Misafir
Kadın doğum doktorum 2 tane, ikiside erkek.
Dinimizde hasta doktor ilişkisinde mahremiyet yok
Yalnızca işini çabucak yapacak ve oyalanmayacak.

Diğer konularda özel doktorum yok, cinsiyetide fark etmez benim için.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ev doktorum kadin,,,,
jinekologum ise erkek,,,,,,,rahatsiz olmuyorum,,,,,

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben bayan doktoru tercih ederim.erkek doktor olması rahatsız eder beni şahsen ama doğum doktoru erkek yada bayan farketmez nasılsa sezaryen oluyorum.:panter:jinekolojik muayenede kesinlikle tercihim bayan

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Benim için dr cinsiyetinden çok dr güvenmem gerekli
dr fobim var,kimi gözüm tutarsa odur

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bence erkek doktorlar daha kibar tecrübelerime dayanarak yaziyorum:panter:
ev doktorumda jinekologumda dis doktorumda erkek ama özellikle degil öyle denk gelmis:eek:

R

Rosie

Misafir
jinekoloji ile ilgiliyse tercihim kadın olur.ay zaten bir keresinde şiddetli karın ağrısından doktora gitmiştim erkek çıkmıştı ve göğüslerimi açmamı isteyip muayene etmişti de babamın yanında yerin dibine girmiştim.böyle elimle kapatıyorum reflexten adam kızım kollarını çekersen daha rahat işimi yapıcam diyordu :eek:ys:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
jinekoloji ile ilgiliyse tercihim kadın olur.ay zaten bir keresinde şiddetli karın ağrısından doktora gitmiştim erkek çıkmıştı ve göğüslerimi açmamı isteyip muayene etmişti de babamın yanında yerin dibine girmiştim.böyle elimle kapatıyorum reflexten adam kızım kollarını çekersen daha rahat işimi yapıcam diyordu :eek:ys:

Aman Allahımmm :ayk::ayk:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
allah kimsenin başına vermesin babam da canım hemen kafasını çevirdi adam göğüslerini açar mısın dediğinde.doktordan çıkarken gözlerim dolu dolu çıkmıştım ya tam ergenlik dönemlerimdeydim bir de :eek:ys::acep:

Kıyamam sana kuzum benm benide bir kere erkek bir doktor muayene etmişti ben bir saat ağlamıştım çok utanmıştım :eek:ys::eek:ys:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
işini güzel bir şekilde yapsın kadın erkek farketmez.önceden kadın olmalı derdim.hamileyken ilk doktorum buyüzden kadındı.bir kez gittim ve birdaha asla gitmedim.daha sonraki tercihim erkek doktordu etraftan duyduklarım kadarıyla mükemmel biriydi gerçekten öyleydi.tatlı dilli,güler yüzlü,anlayışlı,bilgili ... buyüzden sadece işini iyi yapmasına bakarım okadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar