Güzel fikirBen bir ara hatta uzunca bir süre her şeyimi açık renkten koyu renge doğru dizerdim böyle renk geçişlerine dikkat ederek hem de manyak mıyım ne ama şimdi yapmıyorum çok şükür düzenli dursun kafi geliyor
Güzel fikirBen bir ara hatta uzunca bir süre her şeyimi açık renkten koyu renge doğru dizerdim böyle renk geçişlerine dikkat ederek hem de manyak mıyım ne ama şimdi yapmıyorum çok şükür düzenli dursun kafi geliyor
Nasıl atlattın bunu bende öyleyim yıllardır çamaşır asarken bile kısa kol uzun kol sıfır kol vs sıralı olcakBen bir ara hatta uzunca bir süre her şeyimi açık renkten koyu renge doğru dizerdim böyle renk geçişlerine dikkat ederek hem de manyak mıyım ne ama şimdi yapmıyorum çok şükür düzenli dursun kafi geliyor
Bacım bizim huylarda benziyor he Böyle yaptığımı fark edince renk sırasına göre dizmemeye çalışarak geçti çünkü takıntıya dönsün istemedim. Başta o görüntü hoşuma gitmedi ama bir süre sonra gözüm o şekilde alıştı herhalde.Nasıl atlattın bunu bende öyleyim yıllardır çamaşır asarken bile kısa kol uzun kol sıfır kol vs sıralı olcak
Bende takıntı kaldı galiba sinir tepeme çıkıyor eşim dağnık biraz bi kazak çekiyor horra gerisi yerlerde deliriyorumBacım bizim huylarda benziyor he Böyle yaptığımı fark edince renk sırasına göre dizmemeye çalışarak geçti çünkü takıntıya dönsün istemedim. Başta o görüntü hoşuma gitmedi ama bir süre sonra gözüm o şekilde alıştı herhalde.
Bende takıntı kaldı galiba sinir tepeme çıkıyor eşim dağnık biraz bi kazak çekiyor horra gerisi yerlerde deliriyorum
sorma çile bülbülüm çile dedirtiyorlar bizlere sorsan evde akşama kadar ne iş yapıyorsunda yoruluyorsun derlerBen küçüktüm şöyle bir sahne hatırlıyorum annem çamaşırları yıkamış 3 erkek çocuğun gömlekleri vs ütülenip asılmış dolap jilet gibi falan sonra abimler eve geliyorlar bir yere gidecekler odadan çıktıklarında orta yerde bir kıyafet dağı vardı deneyip beğenmeyip bırakmışlar hala gözümün önünden gitmez O günden sonra annemin haline çok üzülmüştüm başladım bende ona yardım etmeye ütü yapamıyordum küçüğüm diye ama katlamaydı askı takmaydı yapıyordum. Bu erkekler niye böyle ya Aslında vereceksin ellerine bir iki ütülesinler bak bir daha yapabiliyorlar mı