Yine bir nü renkten..Bu sene cok moda bililiyorsunuz..Kate Hudson,nü ve lame tonları sahane..
Cok shik, takisi da cok hos durmus.
Yine bir nü renkten..Bu sene cok moda bililiyorsunuz..Kate Hudson,nü ve lame tonları sahane..
Camilla Belle,muhteşem kırmızı elbisesiyle..
Bugunun imajı,şahane zımbalı bir etek ! Bu sene bunlar cok moda !
Elbisenin rengine bayildim, saci makyajida cok hos.-alkisBugunun imajı Elie Saabtan sahane bir kesim sahane bir renk..cok klas..
Elbisesine bayildim, bu tonlari cok severim zaten. Ayakkabilari, takilari, cantasi mükemmel. Sacinida cok begendim.Yine bir nü renkten..Bu sene cok moda bililiyorsunuz..Kate Hudson,nü ve lame tonları sahane..
Tek kelime ile mükemmel, baska birseydemeye gerek yok. :kayris:Camilla Belle,muhteşem kırmızı elbisesiyle..
Acikcasi bu elbiseyi hic begenmedim, ayakkabilarinida, sacinida begenmedim. Sadece makyaji güzel. Saclarida hic hos degil. :dertli:Bugunun imajı,şahane zımbalı bir etek ! Bu sene bunlar cok moda !
Pantalon cok yukarda, ben bu tarz kiyafetleri begenmiyorum, cok fazla sade. :zonk:Sahane bir günlük
Harika bir elbise, makyaji ve saci daha farkli olabilirdi sanki.Bugunun imaj Anne Hathaway,Venice Film Festivalinden
Bugunun imaj Anne Hathaway,Venice Film Festivalinden
Gunun ımajı..klas..zarif..Olivia Wilde
Gunun ımajı..klas..zarif..Olivia Wilde
Buraya bir Paris Hilton fotosu koyacagım asla aklıma gelmezdi Mucize..