Dubai Çikolatası Tarifi

Elif_Eylul

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
133.723
Hiç yemedim ama merak ettim
Antep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası abla :)

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ayın Üyesi
Tepki
92.229
Antep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası abla :)
Sağolsun sosyal medya yediriyor

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.073
Bezelye koyanda varmış :kriz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.073
Yok mu arttıran haha

IMG_7285.jpeg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Hiç benlik değil ya hem kadayıfın çıtır halinden hiç hoşlanmam hem de görüntüsü o akma hali rengi falan içimi bulandırıyor halbuki malzemeleri düşününce kötü bir birleşim değil gibi geliyor ama yok ya. Şunu yapmayan videosunu çekmeyen çikolata firmaları ya da işletmeler varsa helal olsun prensip sahibi ve Bahar'daki Güneş'in dediği gibi gusto sahibi insanlarmış nasıl geldi bu aklıma ya haha

Tam şu fındık ezmeli iyi olabilir diyecektim resimdeki o akışkanlığı görünce yine iğrendim. Bununla neler neler yaptılar ya biri hamsili yapmış çiğköfteli yapmış izlensin diye pişmaniyeli vardı dondurma baklava cheesecake orman meyveli miydi pembe çikolatalı olan onu yapmışlar falan bir an önce modası geçse şunun her yerde kırıp akıtıyorlar ya fenalık geldi.

Onu ben de duydum. Mısır'da bir kadın (İngiliz asıllıydı galiba) hamileyken bu ürünleri birlikte aşerdiği için yapmış hatta Türk baklavasından esinlendim aklıma o geldi demiş sonra koyduğu video yayıla yayıla her yere ulaşmış. Bizde de sağlık açısından problem çünkü doktorlar ve masterchef'e gelen bir aşçı vardı onlardan duydum bu aflatoksin sebebiyle geri gönderilen fıstıkları kullanmak için ürünü abarttılar çünkü o fıstıkların bir şekilde piyasaya sürülmesi lazım dendi. Ne kadar doğru bilmem ama şu tağşiş yapanların açıklandığı listeleri düşününce olmaz da diyemiyor insan :bayik:

Bezelye koyanda varmış :kriz:
Onu da gördüm ya baklavadan sonra bu çikolataya da koymuşlar bizim milletin yaratıcılığına şapka çıkarıyorum şu zekayı başka şekilde kullansalar uçardık ama hala bezelye hala bezelye :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar