Antep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası ablaHiç yemedim ama merak ettim
Sağolsun sosyal medya yediriyorAntep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası abla
Bezelye koyanda varmışAntep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası abla
Dubai diye bezelye çikosu yiyor heeeBezelye koyanda varmış
Haberlere çıktı akşam haDubai diye bezelye çikosu yiyor heee
Evet onuda gördük çok şükürHaberlere çıktı akşam ha
Artık Dubai bezelyeli çikoHayda burdada dubai çikolatası çıktı karşıma heryerde çıkıyor yavv
Hayda burdada dubai çikolatası çıktı karşıma heryerde çıkıyor yavv
Antep fıstığı pahalı diye satılamayan fıstıklarla yapılıyormuş yani küflü küflü,biz nasıl satariz bunu diyip dubaiyeye cevirmisler yani gene bir algı meselesi,bizlerde aaa negüzel birsey deyip türk milleti olarak hevesleniyoruz,cokta önemli birsey degil açıkçası abla
Onu da gördüm ya baklavadan sonra bu çikolataya da koymuşlar bizim milletin yaratıcılığına şapka çıkarıyorum şu zekayı başka şekilde kullansalar uçardık ama hala bezelye hala bezelyeBezelye koyanda varmış